Cazare Comfort Suites Predeal. Poze din vacanţă şi impresii la cald

Micile escapade făcute în doi pot fi trăite la maximum de cei îndrăgostiţi de natură şi aer de munte, ba mai mult, pot atrage invidia celor care încă se laudă cu banii din buzunar, dar nu şi cu experienţele acumulate în urma unor vacanţe de vis.

Când spui vacanţă de vis te poţi muta cu gândul direct în Dubai şi la un revelion pe cinste pentru 2013 ce va să vină după vestita Apocalipsă. Până la vremuri de lux şi bani aruncaţi degeaba, m-am oprit în Predeal pentru câteva zile şi am zis că merită să explorez împrejurimile, pe jos, de dragul peisajului. Am prins o vreme bună de urcat spre Clăbucet şi Trei Brazi, iar ceea ce a fost văzut de milioane de ochi, dar şi de mine, parcă de această dată a avut o intensitate de satisfacţie ridicată.

Să fie “vinovată” cazarea? Cazarea în doi la Comfort Suites Predeal a fost una bună de notat în carneţel şi de dat mai departe ca şi recomandare. Comfort Suites Predeal este o locaţie de cinci stele, la propriu vorbind, care îţi oferă toate serviciile dorite, la sume acceptabile. Piscină acoperită, sală de fitness, jacuzii, saună, masaj şi mic dejun – toate aceste servicii au fost incluse în pachetul ales cu ajutorul internetului prin cupoane de reducere (nu d-alea de pensionari).

Cum arată camerele Comfort Suites Predeal? Am avut la dispoziţie apartamentul de la etajul 4. Pentru pasionaţii de fier forjat îmbinat cu mobilier luxuriant şi tehnologie avansată, aceasta este alegerea perfectă. Cele cinci stele îşi spun cuvântul şi nu au nevoie de alte indicaţii. Fiind o cameră la mansardă, din baie peisajul este unul de vis, iar pe timp de noapte, stelele dau un plus de romantism. Toate accesoriile necesare băii s-au regăsit la locul lor, plus foarte multe prosoape albe.

Angajaţii de la recepţie ştiu să vorbească politicos şi sunt orientaţi către client. În mai multe situaţii, problemele au dispărut ca prin minune.
Am servit micul dejun la restaurantul libanez din incinta hotelului, însă nu a fost chiar pe placul meu. Prea puţine fructe şi legume şi prea multe grăsimi. Cum gusturile nu se discută, nu am ce critica –  poate libanezii aşa mănâncă?!?!?!

Am avut parte de o cazare de nota zece şi am înţeles că ambientul înseamnă mult pentru o vacanţă complet reuşită.

Am întâlnit:

Cabana Trei Brazi – o locaţie superbă care se află la aproximativ o oră de gara Predeal.

Apasă pe butonul roşu – opţiunea prin care un ospătar se prezintă la masa ta dacă apeşi pe un buton magic. Deşi butonul funcţiona, ospătarii scriau poezii de dragoste :).

Ia neamule un suvenir – tarabă spre Trei Brazi unde se comercializează arme albe şi cuţite ascuţite. Ilegal?

Porumbeii din Predeal – Cei mai buni prieteni dacă le dai o pungă de pufuleţi la masa de prânz.

Clăbucet – un peisaj ce-ţi taie respiraţia, dar ţi se face scârba când vezi că singurul loc unde poţi să mănânci este situat la 30 de minute de mers pe jos, la Cabana Gârbova (au ăştia nişte preţuri nesimţite).


Ţeava din pexal şi apa curgătoare – o invenţie veche, dar utilă în cazul celor însetaţi şi care vor să se aprovizioneze cu apă pură de la altitudine.

Fun Park – un loc de distracţie situat în zona Trei Brazi ce cuprinde jocuri pentru toate categoriile de vârstă. Cea mai mare tiroliană are 70 de metri, dar e lentă rău!

Farmacia minune – O farmacie care nu a făcut limba română, dar acceptă plăţi la facturile de lumină, gaz şi …?

Mâncare bună – În oraşul Predeal, la Restaurant Dragului. Nu vă irosiţi banii, mâncaţi sănătos şi bine aici. Servire ireproşabilă şi rapidă.

P.S. Din partea casei, Comfort Suites Predeal ne-a daruit si un vin bun, sec, din anul 2006.

 

comments

2 comments On Cazare Comfort Suites Predeal. Poze din vacanţă şi impresii la cald

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer