Rhonda Byrne şi Secretul ei

Îmi plac cărţile motivaţionale şi mă fac să înţeleg că dincolo de orice lectură normală avem nevoie şi de o concordanţă a creaţiei cu realitatea. Prea multe fantezii ne pun creierul la muncă într-o direcţie opusă vieţii noastre. Când ceea ce citeşti se poate regăsi şi în viaţa de zi cu zi, se creează o legătură aparte intre cititor şi autor. Cuvântul îţi poate spune dacă există suficientă putere pentru a răspândi un Secret atât de bine păstrat.

În urma vânzărilor pe care Rohnda Byrne le-a înregistrat datorită Secretului nu e greu de înţeles cât de însetată este populaţia de ceva vechi, dar care încă reuşeşte să ajute vieţile oamenilor. Recunoştinţa trebuie să fie la tot pasul, iar regulile scrise în carte nu au voie să fie încălcate. Motivaţiile vin după fiecare pagină citită, iar ceea ce pare fi o simplă istorisire , aduce beneficii celor care se pun pe cultivat cuvinte din Secret.

Sunt multe cărţi traduse în limba română de la Rhonda Byrne. Nu deţin întreaga colecţie misterioasă şi plină de evoluţie spirituală, dar pot enumera ceea ce am găsit pe internet, împreună cu ceea ce biblioteca mea deţine:

Magia (Secretul) – este ultima carte pe care iubita mea a achiziţionat-o din magazinul online Elefant.ro într-un timp extrem de rapid. O carte publicată în 2012, plină de mesaje motivaţionale în care se practică recunoştinţa în viaţa de zi cu zi. Rhonda Byrne exemplifică fiecare etapă a recunoştinţei şi garantează o schimbare dramatică în bine după ce se urmează “tratamentul”zilnic.

Secretul – este o carte apărută în anul 2007 şi o lectură motivaţională ce ocupă faimosul loc 3, conform site-urilor online. O carte despre Secret. Cartea dezvăluie mici artificii de care noi ne putem folosi pentru a afla “Cine suntem?’, dar ni se prezintă şi alternativa pentru “A fi ceea ce ne dorim”. Acest Secret practicat, poate duce la îmbogăţirea pe toate planurile. Situaţia financiară poate fi adusă în pragul dorit, sănătatea îşi redobândeşte puterile, iar fericirea este descoperită cu ajutorul cărţii Secret. Greu de crezut, însă o astfel de carte deţine un stimul puternic pentru cei ce duc lipsă de motivaţie.

Secretul: Învăţături zilnice – O carte pentru fiecare zi. După cum sugerează şi titlul, această carte deţine o informaţie motivaţională pentru fiecare zi. O învăţătură bună de aplicat ce arată că nicio zi nu trebuie să treacă neobservată. Cartea este promovată ca un calendar motivaţional în care fiecare filă deţine o povestioară cu tâlc.

Puterea – Cartea a fost publicată în anul 2011 şi deţine un secret greu de dobândit pentru cei care nu se pot încrede cu toată fiinţa în Rhonda Byrne. O viaţă extraordinară îi aşteaptă pe cei care îşi înţeleg Universul deţinut în adâncul propriului suflet. Viaţa este prezentată în cea mai uşoară şi frumoasă formă a ei, de care trebuie să profităm şi pe care trebuie s-o trăim la maximum. Există încă o formă a magiei pe care această carte o exemplifica. O magie necuvântătoare, dar care deţine puterea pentru a trăi fascinanta viaţă dăruită. Încă o scriere ce pune pe primul loc recunoştinţa şi lasa cititorul să se introducă în descoperirea Puterii.

Secretul: Cartea Recunoştinţei – Publicată în anul 2010, aduce recunoştinţa în viaţa omului de rând. Există o direct proporţionalitate între recunoştinţă şi dăruire. Dacă oferim, primim, dacă ne calicim în a răspândi recunoştinţa noastră, vom sărăci in adevăratul sens al cuvântului. Cartea explică felul în care ne putem folosi de recunoştinţă pentru a dobândi succesul şi pentru a primi marele Secret. Nu există limită pentru recunoştinţă, iar tainicul are un loc rezervat pentru fiecare om ce dăruieşte şi se mulţumeşte cu ceea ce are. Practicarea recunoştinţei aduce succesul garantat.

Toate cărţile sunt traduse şi publicate la editura Adevăr Divin. O editură ce te poate duce cu gândul la pocăinţă sau la prea multă religie. În realitate lucrurile stau mai bine decât ne-am gândi. Rhonda Byrne se foloseşte doar de calea divină şi de mici pasaje religioase pentru a traduce adevărata semnificaţie pentru Secret.

O colecţie de cărţi motivaţionale ce arata o altă latură a vieţii spirituale şi a realităţii percepute prin recunoştinţă.

P.S. Aceste cărti fac parte din categoria dezvoltare personală.

comments

3 comments On Rhonda Byrne şi Secretul ei

  • Sper doar ca ăsta să fi fost un articol publicitar pe care ai uitat să-l marchezi ca atare …

  • E un articol prin care i-am pus în evidenţă pe cei de la Elefant.Ro intr-o notă pozitivă fară a primi ceva la schimb. Am prea multe cărţi de genul ăsta şi trebuia să ” descarc” câteva şi aici.

  • Sunt ok cartile ei, insa e greu, zic eu, sa aplici invataturile din ele. De ex dimineata, cand ma trezesc eu pe la 7, nu prea am chef sa-mi aloc 5 min pentru a multumi Universului ca incep o noua zi, ca merg la un job, ca am un acoperis deasupra capului…eu abia nimeresc baia chiauna cum sunt la ora aia si sa-ti pastrezi de-a lungul zilei gandurile pozitive, recunostinta pentru n lucruri pe care le ai/traiesti etc, fara ca cineva sau ceva sa te scoata din sarite e greu. Plus ca nu ma vad lipindu-mi bilete pe oglinda din baie care sa-mi aminteasca mereu ca ”darul sanatatii ma mentine in viata”, sa adun poze cu cei dragi mie pentru a le multumi ca sunt alaturi de mine, sa caut o ”piatra magica” pe care in fiecare seara s-o tin in mana si sa multumesc pentru lucrurile bune de peste zi etc…..Insa, felicitari persoanelor care pot! Posibil sa functioneze!

Leave a reply:

Your email address will not be published.