Rhonda Byrne şi Secretul ei

Îmi plac cărţile motivaţionale şi mă fac să înţeleg că dincolo de orice lectură normală avem nevoie şi de o concordanţă a creaţiei cu realitatea. Prea multe fantezii ne pun creierul la muncă într-o direcţie opusă vieţii noastre. Când ceea ce citeşti se poate regăsi şi în viaţa de zi cu zi, se creează o legătură aparte intre cititor şi autor. Cuvântul îţi poate spune dacă există suficientă putere pentru a răspândi un Secret atât de bine păstrat.

În urma vânzărilor pe care le-a înregistrat datorită Secretului nu e greu de înţeles cât de însetată este populaţia de ceva vechi, dar care încă reuşeşte să ajute vieţile oamenilor. Recunoştinţa trebuie să fie la tot pasul, iar regulile scrise în carte nu au voie să fie încălcate. Motivaţiile vin după fiecare pagină citită, iar ceea ce pare fi o simplă istorisire , aduce beneficii celor care se pun pe cultivat cuvinte din Secret.

Sunt multe cărţi traduse în limba română de la Rhonda Byrne. Nu deţin întreaga colecţie misterioasă şi plină de evoluţie spirituală, dar pot enumera ceea ce am găsit pe internet, împreună cu ceea ce biblioteca mea deţine:

– este ultima carte pe care iubita mea a achiziţionat-o din magazinul online Elefant.ro într-un timp extrem de rapid. O carte publicată în 2012, plină de mesaje motivaţionale în care se practică recunoştinţa în viaţa de zi cu zi. Rhonda Byrne exemplifică fiecare etapă a recunoştinţei şi garantează o schimbare dramatică în bine după ce se urmează “tratamentul”zilnic.

– este o carte apărută în anul 2007 şi o lectură motivaţională ce ocupă faimosul loc 3, conform site-urilor online. O carte despre Secret. Cartea dezvăluie mici artificii de care noi ne putem folosi pentru a afla “Cine suntem?’, dar ni se prezintă şi alternativa pentru “A fi ceea ce ne dorim”. Acest Secret practicat, poate duce la îmbogăţirea pe toate planurile. Situaţia financiară poate fi adusă în pragul dorit, sănătatea îşi redobândeşte puterile, iar fericirea este descoperită cu ajutorul cărţii Secret. Greu de crezut, însă o astfel de carte deţine un stimul puternic pentru cei ce duc lipsă de motivaţie.

– O carte pentru fiecare zi. După cum sugerează şi titlul, această carte deţine o informaţie motivaţională pentru fiecare zi. O învăţătură bună de aplicat ce arată că nicio zi nu trebuie să treacă neobservată. Cartea este promovată ca un calendar motivaţional în care fiecare filă deţine o povestioară cu tâlc.

– Cartea a fost publicată în anul 2011 şi deţine un secret greu de dobândit pentru cei care nu se pot încrede cu toată fiinţa în Rhonda Byrne. O viaţă extraordinară îi aşteaptă pe cei care îşi înţeleg Universul deţinut în adâncul propriului suflet. Viaţa este prezentată în cea mai uşoară şi frumoasă formă a ei, de care trebuie să profităm şi pe care trebuie s-o trăim la maximum. Există încă o formă a magiei pe care această carte o exemplifica. O magie necuvântătoare, dar care deţine puterea pentru a trăi fascinanta viaţă dăruită. Încă o scriere ce pune pe primul loc recunoştinţa şi lasa cititorul să se introducă în descoperirea Puterii.

– Publicată în anul 2010, aduce recunoştinţa în viaţa omului de rând. Există o direct proporţionalitate între recunoştinţă şi dăruire. Dacă oferim, primim, dacă ne calicim în a răspândi recunoştinţa noastră, vom sărăci in adevăratul sens al cuvântului. Cartea explică felul în care ne putem folosi de recunoştinţă pentru a dobândi succesul şi pentru a primi marele Secret. Nu există limită pentru recunoştinţă, iar tainicul are un loc rezervat pentru fiecare om ce dăruieşte şi se mulţumeşte cu ceea ce are. Practicarea recunoştinţei aduce succesul garantat.

Toate cărţile sunt traduse şi publicate la . O editură ce te poate duce cu gândul la pocăinţă sau la prea multă religie. În realitate lucrurile stau mai bine decât ne-am gândi. Rhonda Byrne se foloseşte doar de calea divină şi de mici pasaje religioase pentru a traduce adevărata semnificaţie pentru Secret.

O colecţie de cărţi motivaţionale ce arata o altă latură a vieţii spirituale şi a realităţii percepute prin recunoştinţă.

P.S. Aceste cărti fac parte din categoria dezvoltare personală.

comments
Share articol: