Un singur cuvânt poate schimba totul?

Schimbările radicale şi ridicate la rang de unitate au nevoie de o influenţă superioară. Comunicarea unui mesaj printr-un singur cuvânt ar putea schimba totul! Deşi aş putea să mă gândesc la cuvântul “iubire”, trebuie să-mi retrag gândul sau să insist prea tare asupra lui. De ce? Pentru că iubirea a început să fie percepută în mod greşit şi-şi arătă anumite aspecte ce nu sunt înrădăcinate în adevărata valoare a cuvântului redată în dicţionar.

Care este cuvântul care ar putea schimba totul? Apocalipsa! Pare îndrăzneţ acest proiect al Puterii, însă, speriaţi suntem cu toţii de orice forţă a naturii ce ar vrea să ne distrugă, fără o direcţie clară. Că vine peste o clipă sau mai târziu, Apocalipsa ca şi fenomen, a educat întreg mapamondul şi l-a pus pe cheltuit bani, pe stimulat energii negative şi pe propagat o întreagă istorie văzută la televizor. Apocalipsa este cuvântul ce a influenţat vieţile oamenilor. Televizorul a redat în întregime o serie de imagini cu ceea ce ar putea să se întâmple dacă un asteroid uriaş s-ar indrepta spre Terra, dacă OZN-urile ne-ar invada Pământul sau dacă un lanţ de cutremure ar aduce apele deasupra oraşelor.

Cât mai multă spaimă îndesată într-un singur cuvânt. Cei care dispun de averi considerabile au început să acţioneze pe aceeaşi frecvenţă cu fenomenul şi şi-au achiziţionat buncăre anti Apocalipsă. Nu sunt semne de manipulare pozitivă în această poveste, ci doar mult marketing construit pentru a speria omenirea. De ce să pompăm iubire prin toate mediile din care nu se câştigă nimic material, când putem avertiza populaţia cu privire la dezastrele ce ar putea veni şi pe care unii deja le-au monetizat?

Dacă mâine se inventează în laborator un virus, e tot o Apocalipsă, iar dacă o soluţie salvatoare vine la puţină vreme, datorită specialiştilor, e semn că cineva îşi bate joc de ţărâna asta din care cu toţii ne tragem. Unii se curăţă de la sine, iar cei care rămân sunt împinşi spre a executa o frică regulată.

Sugestie: Apocalipsa are legătură cu monitorizarea mondială.

comments
Share articol: