Cazare online, la munte sau pe litoral

Banii sunt puţini, liberele sunt băgate la naftalină, iar distracţia trebuie să fie cât cuprinde. Femeile vor bronz natural şi soare din plin, în timp ce  bărbaţii adoră să admire sau să consume excesiv, plaja plină de exponate siliconate şi berea rece fără numărătoare, dar cu alcool. Până să înceapă toată nebunia unei aventuri în luna august pe litoral sau la munte, trebuie găsită o găzdă excelentă, cât mai aproape de plajă, cu baie proprie şi cu pat matrimonial. Orice detaliu contează, iar pozele ce sunt afişate pe internet atunci când un utilizator caută cazare ieftină în Mamaia, cazare la munte sau cazare la mare, decid care este cea mai bună locaţie pentru vara aceasta. Nu vă lăsaţi păcăliţi de pozele făcute din cele mai bune unghiuri. Citirea recenziilor este importantă! Clienţii nu mint, iar concurenţa rar stă să adauge gogoşi pe site-uri care postează anunţuri gratuite în categoria turism. Nu vă aşteptaţi la lux! Descrierile pompoase sunt de evitat, totul trebuie să fie cât mai clar, scurt si la obiect, iar numărul de telefon uşor de găsit! Dacă recepţia e prietenoasă prin telefon, atunci se poate adăuga un mare plus, în caz contrar, căutările continuă. Chiar dacă negocierea se desfăşoară prin telefon sau mail, toate aspectele trebuie discutate. Cel mai bine este să discutaţi prin mail, pentru a avea dovada comunicării online şi pentru a nu vă trezi fără cameră disponibilă, aşa cum se întâmplă atunci când hotelierii primesc o ofertă “mai bună”. Fiecare experienţă contează, iar, după întoarcerea din vacanţă, intraţi pe net şi povestiţi cele întâmplate. Încercaţi să adăugati un comentariu, fie el şi pozitiv. Cele mai multe recenzii vin din partea celor nemulţumiţi, care, din lipsă de curaj, în loc să discute cu managerul/proprietarul la faţa locului îsi varsă supărările pe internet şi nu rezolvă mare lucru. Cum mai tot omul are un telefon inteligent, pozele sunt importante şi oferă un plus de credibilitate informaţiei. Filmati şi fotografiaţi locaţia, camera, baia şi lăudati sau reclamaţi, în funcţie de context.

Sunt turişti care se mulţumesc chiar dacă văd gândaci în cameră, lenjerie pătată şi vasul de la toaletă plin de mizerie. Nu e normal! Indiferent de preţul achitat, igiena este obligatorie! Puteţi sesiza astfel de locaţii şi vă puteti cere drepturile. Dacă plecaţi pe litoral, cumpăraţi-vă un aparat anti ţânţari, d-ăla de ţine o lună de zile – costă undeva la 20 de lei şi vă promite nopti liniştite.

Banii şi telefoanele nu le “depozitaţi” în buzunarele mici, care sunt vânate de hoţii de pe litoral! Lucrurile importante se pun împreună cu cele obişnuite, pentru a fi mai greu de “abordat”.

Ştiu că moda spune că o bere trebuie să coste cel puţin zece lei, dar o economie nu strică. O ladă frigorifică plină cu răcoritoare cumpărate din supermarket, este ideală pentru întreaga familie care se află la plajă şi este însetată.

Recomand cazările online, sunt rapide şi eficiente, dar, rezervările trebuie făcute cu cel puţin 7 zile înainte, pentru a găsi camere libere. Succes şi vacanţă plăcută!

comments
Share articol: