Cei de la Idilis.ro oferă internet 4G WiMAX portabil şi nelimitat în Ploieşti

Pe cei de la Idilis.ro i-am descoperit astăzi, din întâmplare, în timp ce-mi făceam cumpărăturile în Winmarkt Grand Center Ploieşti. Exact la intrarea în mall, lângă fast food-ul KFC, i-am văzut cum munceau de zor pentru a-şi construi punctul de promovarea a serviciilor oferite de idilis.ro.

Am fost atras de reclama ce-mi promite internet 4G WiMAX portabil şi de serviciile ireproşabile pentru zona Ploieşti. Pe site-ul lor am găsit şi o hartă cu toate punctele în care internetul 4G de la Idilis poate fi recepţionat. Vitezele de descărcare sunt de până la 6 MB. Există mai multe tipuri de abonamente cu preţuri rezonabile, dar nimic nu mă tentează deocamdată. Pentru utilizatorii de internet care-şi doresc o conexiune la internet fără întreruperi pe raza oraşului Ploieşti, Idilis este o adevărată afacere.

Încă îmi doresc un internet portabil care să meargă şi la bunica la ţară. Unde e ţara bunicii? Nu, nu e prin Capitală, ci în Măneciu Ungureni. Vreau să urc pe munte şi să am în continuare acces la internet, vreau ca orice spaţiu să fie populat de o conexiune bună prin 4G. Aş putea spune că cei de la Idilis.ro sunt la început, iar dacă vor avea succes, vor extinde zonele cu semnal 4G. În contradicţie cu ce am spus mai devreme, parcă unele zone au nevoie de libertate şi de mai puţină tehnologie. Două lucruri ce se bat cap în cap, natura şi internetul.

Am primit o variantă de internet portabil disponibil în toată ţara din partea celor de la Vodafone, însă preţul m-a făcut să înţeleg că mai am de aşteptat până când tehnologia va aduce mai mulţi clienţi în această direcţie. Pentru internetul portabil există piaţă, însă publicitatea lasă de dorit.

Revenind la cei de la Idilis.ro, remarc o afacere care a punctat bine o necesitatea a acestui oraş. Pentru cei care semnează un contract pentru 2 ani de zile, primesc în mod gratuit echipamentele. Pentru mai multe informaţii, puteţi vizita pagina oficială Idilis.ro

comments
Share articol: