Chef Mehrzad: “Taică-miu era un geniu, vorbea șase-șapte limbi…”

Episodul cu numărul 5 al podcastului pe care îl realizez la Observatorul Prahovean îl are în centrul atenției pe Mehrzad Moghazehi, antreprenorul restaurantului Ziba.

Pe Mehrzad îl știu de pe vremea când a participat la Master Chef România. Era anul 2012 și toată lumea stătea lipită de televizoare. Mehrzad a ajuns atunci până în semifinală, dar a câștigat experiență și un uriaș capital de imagine.

interviu cu Mehrzad
Chef Mehrzad, fost concurent la Master Chef România, la podcast Generația lui John

Între timp s-au lansat tot mai multe show-uri culinare iar ideea de a găti de acasă în fața spectatorilor online e ceva la ordinea zilei. Sunt canale de YouTube cu sute de mii de abonați care prezintă doar ideea de mâncare. Îmi place să mănânc e unul dintre vlogurile amuzante peste care am dat zilele astea și cred că fenomenul e încă foarte la început.

Mi-ar plăcea ca Mehrzad să fie un soi de Jamie Oliver al României și să se promoveze cât mai mult: o carte de bucate, un curs online despre bucătărie, idei antreprenoriale pe timp de pandemie! Ar un start excelent pentru o piață care să se rotească în jurul brandului Mehrzad Moghazehi. Da, nu e doar un nume, e un brand!

În plină pandemie, când regulile sunt tot mai stricte iar afacerile mici părăsesc drumul succesului înainte să se lanseze, Mehrzad și-a făcut curaj și a deschis un restaurant în pădurea de la Păulești. Restaurantul se numește Ziba și din fericre are și terasă, altfel acum ar fi fost funcțional doar pe delivery.

În podcast vorbesc cu Mehrzad despre cum a investit/blocat 200.000 de euro în afacerea cu restaurantul Ziba, ce soluții a găsit pe vreme de criză ca să nu își trimită cei 10 angajați acasă și cum se împarte între familie și muncă.

Interviul cu Mehrzad, antreprenorul restaurantului Ziba

Audio podcast Generația lui John, episodul 5

Cum reușește Chef Mehrzad să găsească soluții? Citește articolul de pe Observatorul Prahovean.

comments

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Sliding Sidebar