Costin Ilinca, campion mondial la Men’s Physique 2020, despre podium și sacrificii

Costin Ilinca, zis și profu’ de la UPG, este campion mondial la Men’s Physique 2020, o titulatură pe care a câștigat-o pentru România, dar mai ales pentru Ploiești.

Costin Ilinca la podcast Generația lui John
Interviu cu Costin Ilinca la podcast Generația lui John.

Noi ce îi oferim campionului?

După apariția în podcastul Generația lui John sunt convins că administrația locală a Ploieștiului a luat notiție și a pus pe lista de așteptare ceva premii pentru acest invitat. Când zic premii mă gândesc la recunoașterea publică a unui om care merită să fie cetățean de onoare al orașului. 

Profesor la UPG, Costin Ilinca este un exemplu pentru studenții care îl urmează și înțeleg cât de important este echilibru în viață. Tinerii care îl întâlnesc pe Costin atât la sală cât și la universitatea sunt cu adevărat norocoși și au parte de dublă inspirație. E mare lucru să ai un mentor care te ajută să îți educi și mintea și trupul!

Costin Ilinca și relația cu mâncarea

O felie de pâine prăjită, o amandină sau gustul pepenelui sunt bombe calorice pentru campionul nostru. Așadar, alimentația și mișcare sunt pentru Costin Ilinca o religie de la care nu se abate de ani buni de zile. Rezultatele vin întotdeauna cu sacrificii la pachet, sacrificii despre care nimeni nu vorbește. Succesul se plătește scump și niciodată nu arată așa cum ni-l imaginăm.

Are aproape 53 de ani, dar arată ca la 30 de ani. Se trezește la ora 5 dimineața își începe ziua în forță, fără să se vaite! Invitatul e dovada clară a faptului că vârsta este doar un număr atunci când îți dorești cu adevărat ceva în viață. Mai puține scuze și mai multă muncă. Fără muncă nu există succes.

Interviu cu Costin Ilinca, campion mondial la Men’s Physique 2020

Ascultă podcastul audio cu Costin Ilinca

Poți citi povestea lui Costin Ilinca și pe Observatorul Prahovean.

comments

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Sliding Sidebar