Cine-a pus promoţia-n drum? Cum să faci praf promovarea unui produs!

Doar ce m-am întors din magazinul de proximitate Profi şi am rămas degustat de agitaţia dimineţii. E weekend şi oamenii ar trebui să se relaxeze mai mult, să doarmă şi să nu-şi cumpere ţigări aşa matinal. La doar doi paşi de casa mea, Profi m-a făcut un cumpărător fidel şi m-a învăţat să folosesc şi cardul Profi.
 Nimic rău în acţiunile de fidelizare pe care acest magazin le are la îndemână pentru a-şi ţine clienţii departe de uriaşii ce vor veni în cele două mall-uri din Ploieşti.

Într-un spaţiu redus, pe lângă banane şi lapte, înconjurată de lume îmbrăcată în haine de scandal, stă o “tânără” domnişoară, păzită îndeaproape de un “angajator”, în timp ce face promoţii la un produs. Brânză? Fata mă roagă să încerc noile sortimente la super preţ, chiar dacă e îmbrâncită de aglomeraţie şi îşi greşeşte replicile, mai rău ca fata cu “succesurile”. Nu m-a convins să cumpăr produsul, ba chiar mi-a provocat o indispoziţie din vina spaţiului de doi bani. Nu e ea vinovată, ci doar oamenii fără creier care angajează fete să facă promoţii in cele mai proaste locuri. După ce că abia am loc să mă mişc în Profi, mai pui şi pomoţia în drum, la propriu. Halal promovare!

Visited 1 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: