Cine-a pus promoţia-n drum? Cum să faci praf promovarea unui produs!

Doar ce m-am întors din magazinul de proximitate Profi şi am rămas degustat de agitaţia dimineţii. E weekend şi oamenii ar trebui să se relaxeze mai mult, să doarmă şi să nu-şi cumpere ţigări aşa matinal. La doar doi paşi de casa mea, Profi m-a făcut un cumpărător fidel şi m-a învăţat să folosesc şi cardul Profi.
 Nimic rău în acţiunile de fidelizare pe care acest magazin le are la îndemână pentru a-şi ţine clienţii departe de uriaşii ce vor veni în cele două mall-uri din Ploieşti.

Într-un spaţiu redus, pe lângă banane şi lapte, înconjurată de lume îmbrăcată în haine de scandal, stă o “tânără” domnişoară, păzită îndeaproape de un “angajator”, în timp ce face promoţii la un produs. Brânză? Fata mă roagă să încerc noile sortimente la super preţ, chiar dacă e îmbrâncită de aglomeraţie şi îşi greşeşte replicile, mai rău ca fata cu “succesurile”. Nu m-a convins să cumpăr produsul, ba chiar mi-a provocat o indispoziţie din vina spaţiului de doi bani. Nu e ea vinovată, ci doar oamenii fără creier care angajează fete să facă promoţii in cele mai proaste locuri. După ce că abia am loc să mă mişc în Profi, mai pui şi pomoţia în drum, la propriu. Halal promovare!

comments

3 comments On Cine-a pus promoţia-n drum? Cum să faci praf promovarea unui produs!

  • Eu am renuntat si la cardul lor, nu doar la “promotiile” din magazin. De cate ori faceam cumparaturi serioase, nu aveam cardul la mine.
    La fel si cu faimosii banuti. Cand adunam destui banuti, descopeream ca le-au schimbat formatul si nu mai erau valabili. :))

    • În cele mai multe din cazuri, cumpărăturile mi le fac din Profi. Cardul Profi nu e mare inginerie: pentru cumpărături în valoare de 300 de lei, câştigi 5 lei. Pe spatele nostru, ei îşi fac o bază de date – Profi ştie ce consumă fiecare client cu card, de căte ori cumpără pe lună din magazin, care este cel mai “accesat” produs. Suntem cobai 😀

  • Produse expirate, furt la cantar, inghesuiala prin magazin…de asta m-am lovit in profi. Merg sa fac cumparaturile marunte de la ei, insa sunt foarte atenta la termenul de expirare.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer