Cum îşi face Provident bază de date cu formularul de împrumut online!

Când doar puţin îţi mai lipseşte, aşteaptă încă două, trei luni, ca să nu fi dator săptămânal către Provident. Creditele vin în întâmpinarea celor care ştiu să întindă criza pe pâine şi care trăiesc într-o falsă prosperitate financiară. Naivitatea se plăteşte scump, însă publicitatea nu e mincinoasă, ci doar omite anumite etape, ce l-ar putea interesa pe cel care solicită împrumut o sumă de bani. Creditele Provident se achită în mod săptămânal! Unde este şmecheria? Suntem obişnuiţi să ştim suma unei rate lunare, iar atunci când Provident ne oferă o sumă ce trebuie achitată săptămânal, ne e lene să mai calculăm suma reală livrată lunar către companie şi acceptăm un credit pretenţios.

O strategie inteligentă şi o bază de date făcută pe spinarea celor disperaţi să solicite un împrumut online. Cum funcţionează sistemul de colectare a informaţiilor? Pe site-ul Provident există un formular online ce trebuie completat cu datele personale, iar, înainte de a trimite solicitarea, există şi obligaţia de a citi şi accepta “termeni şi condiţii”. Rânduri multe şi utilizatori grăbiţi, ce sunt de acord ca datele lor să nu mai fie confidenţiale şi să stea la dispoziţia mai multor companii. Acesta este textul:

“În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, publicată în Monitorul Oficial nr. 790 din data de 12 decembrie 2001, îmi dau consimţământul expres ca Provident să prelucreze datele mele cu caracter personal, specificate anterior, în scopurile enunţate mai sus, şi să dezvăluie şi să transfere datele cu caracter personal în ţara şi/sau în străinătate altor entităţi membre ale grupului de societăţi Provident,societăţilor specializate în prelucrarea datelor cu caracter personal, furnizorilor de servicii români şi străini (cum ar fi în vederea tipăririi plicurilor şi ordinelor poştale de colectare a creanţelor scadente datorate Provident),instituţiilor de credit şi altor instituţii financiare care sunt partenere ale Provident. Provident are de asemenea dreptul să dezvăluie datele mele cu caracter personal autorităţilor competente (cum ar fi Banca Naţională a României) precum şi către Biroul de Credit sau alte instituţii similare. Prin prezenta, sunt de acord ca acest consimţământ să fie valabil nelimitat în timp pentru toate datele cu caracter personal menţionate mai sus, precum şi în ceea ce priveşte orice alte date cu caracter personal similare furnizate Provident pe toată durata relaţiei contractuale prezente si viitoare cu Provident şi în legătură cu aceasta.”

Chiar daca informaţiile sunt folosite în scopuri ce ţin strict de acţiunile Provident şi împrumutul în sine, aceste baze de date se pot rătaci şi printre “prieteni”. Cu această ocazie specific că zilele trecute am fost sunat de către o companie online care oferea diferite servicii de voce şi internet, iar numărul de telefonul îl avea de la ” nu ştiu ce bancă”. Bazele de date se găsesc de vânzare şi pe okazii!

 

În grabă riscăm să facem cele mai proaste alegeri!

comments

4 comments On Cum îşi face Provident bază de date cu formularul de împrumut online!

  • Corect, nu recomand nimanui sa faca credit la provident. Nu uita ca si dobanda este extrem de mare fata de alte banci…
    Si Cristina are o rata la ei, bine ca scapa de ea in decembrie!

    • Prima dată se consideră greşală, apoi e prostie! Cum decembrie e lună de cheltuială, mulţi îşi vor face credite de nevoie personale pentru o masă copioasă. Nu aşteptaţi până în decembrie, lichidaţi creditul chiar mâine – cred că aveţi şi o reducere de comision în felul acesta.

  • Nu mai luati de la Provident sunt niste excroci, am fost excrocati de catre un agent provident, am avut incredere in ea ca este femeie serioasa, si ma rugat daca pot sa il ajut pe sotul ei, sa obtina un imprumut C.A.R, nu a platit rata de 7 luni, am ajuns cu poprire pe pensie, si alte probleme ce decurg din asta. Cei de la provident cand angajeaza, un agent conform regulamentului Provident angajatii trebuie sa fie buni platnici, si sa aiba o conduita impecabila privind datoriile, mi-sa raspuns ca “avea referinte bune” si defapt si ea si sotul ei sunt excroci de meserie, au dat tepe peste tepe, sunt dati in judecata pt datorii neonorate. Au trecut actele casei pe numele copiilor ale ginerelui mai exact, ca sa nu poata fi excutati silit. Si Provident ar trebui actionata in judecata, pt ca nu verifica proprii angajati, niste excroci patentati

  • Ce se poate face cu acesti nenorociti? Firma Provident angajeaza excroci!!! Feriti-va ca de dracu, de ei si ne mai folosesc si datele personale. Firma GfK research, se ocupa cu datele personale, am avut o prietena care a lucrat ca operator date, sa vezi cate milioane de CNP-uri, trebuia sa copieze in calculator de pe miile de coli de hartie pe care i le dadea GfK, apoi vand bazele de date cu numele si adrese si cnp-uri, pe zeci de mii de euro, si ne trezim ca ne suna tot felul de firme de “recuperatori” pt datorii de acum 20 de ani, inexistente

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer