Evolio EvoTab Fun, românească, dar bună!

Cumpără produsul chiar acum!

Săptămâna asta mi-a picat în mână EvoTab Fun de la Evolio. O tabletă românească, dar care ştie să facă multe, parcă prea multe pentru suma modestă la care poate fi achiziţionată. Tableta vine însoţită de o garanţie de până la 5 ani (deşi acumulatorul are o garanţie de doar 12 luni) şi astfel cei care vor să-şi păstreze tehnologia timp îndelungat, scapă de grija unui produs ce ar ieşi prea repede din garanţie.

Subţire şi uşoară

Tableta cântăreşte doar 330 de grame şi este uşor de trasportat oriunde ai nevoie de ea. Eu unul am “cărat-o” peste tot şi nu mi-a îngreunat nicio activitate.

Receptor GPS

EvoTab Fun are habar şi care e treaba cu orientarea, oferind un sistem de navigaţie bun de folosit chiar dacă nu există o conexiune la internet.

Emiţător Fm

Radioul din maşina ta pune doar ce muzică vrei tu, iar acasă ai propriul radio pe frecvenţa dorită în bandă FM între 88 şi 92 MHz. Nu e strălucit emiţătorul, având o rază de acoperire de câţiva centimetri, însă, pentru cei mai puţin pretenţioşi cu un astfel de detaliu, funcţia îşi face datoria.

Conexiuni HDMI, USB 2.0, Wi-Fi

Exigenţii în tehnologie pot spune că au găsit tableta perfectă. Portul HDMI permite vizualizarea în sistem “oglindă” a filmelor Full HD direct pe LCD-ul cumpărat în rate pe cinci ani. Portul USB 2.0 permite un transfer de fişiere fără aşteptări interminabile. Cât despre conexiunea prin Wi-Fi, nota zece cu felicitări. Navigarea pe internet s-a desfăşurat fără bătăi de cap!

Android 4.0 – Ice Cream Sandwich

Plin de popularitate, Android 4.0 este un sistem de operare cu care această tabletă îşi îndeplineşte toate funcţiile, fără a surprinde utilizatorul cu erori nedorite.

Procesor grafic Quad Core

Indiferent că am vizionat un film, am rulat nişte poze făcute cu ajutorul camerei încorporate, m-am uitat la pozele prietenilor de pe facebook sau am rulat un joc cu o grafică atentă la detalii, tableta nu a avut nimic de comentat. Nu am fost pus să aştept, nu mi s-au blocat filmele vizionate de pe youtube şi jocurile au rulat ca pe un desktop. Frecvenţa procesorul este  1 GHz, iar asta se simte încă de la prima experienţă cu această tabletă.

Aplicaţii

Magazin Play se regăseşte şi pe EvoTab Fun. Ce găseşti în aplicaţia Magazin Play? O multitudine de aplicaţii gratuite ce nu te lasă să te plictiseşti. Aplicaţia pentru facebook se mişcă destul de greu şi nu cred că are vreo vină tableta!

Ca şi concluzie, tableta e bună de folosit, e ieftină, e inteligentă, dă bine în mână şi oferă aproximativ 7 ore de distracţie în condiţii de maximă utilizare. Mulţumesc DigiPedia pentru produsul EvoTab Fun pus la dispoziţie!

comments
Share articol: