Concluzii după 2 săptămâni cu LifeBox

Pentru că detaliile sunt cele care fac diferența și pentru că pozele de pe Instagram și Facebook v-au făcut poftă, e timpul să vă povestesc experiența celor 14 zile în care am avut parte de o experiență culinară inedită, sănătoasă, diversificată și plină de gust.

Numărul de calorii – am scăpat de grija număratului de calorii și i-am lăsat pe experți să cântărească și să-mi aleagă un meniu diversificat, sănătos și cu un număr redus de calorii. Chiar m-aș putea obișnui cu asta și cred că, atât din comoditate, dar mai ales din lipsă de timp, aș deveni dependent de un astfel de serviciu care îți livrează  cele 3 mese principale și 2 gustări pentru o zi întreagă. În cele mai multe dintre zile am optat pentru meniul optim cu 2500 de calorii și trebuie să mărturisesc că m-am simțit mereu sătul și fără frica de a mă urca pe cântar.

Am mai dat jos un kilogram, dar nu pentru că mi-am propus, ci pentru că un meniu echilibrat nu dă niciodată greș.. Să ne înțelegem: am undeva la cel mult 70 de kilograme și vreau să mai pun masă musculară, așa că, aș putea continua cu meniul sportiv pe care îl pune la dispoziție medicul nutriționist de la LifeBox. Nu vreau să slăbesc, ci să mă tonific.

Prietenii mei vor și ei să încerce experiența, iar eu le-o recomand cu căldură. Dacă citești acest articol și îți dorești un stil de viață sănătos, LifeBox e o soluție potrivită. Pe bune! Chiar merită să încerci și să vezi rezultatele pe pielea ta. Unde mai punem că, timp de 2 săptămâni în care am testat serviciile LifeBox, nu am primit de 2 ori același preparat!

Prețurile pe care le practică LifeBox sunt corecte. Să ne înțelegem: LifeBox nu este ieftin, dar nici scump. Este o propunere de mâncare pentru întreaga zi. Așadar, în mintea mea, făcând calcule decente, când ies în oraș, doar pentru masa de seară, cheltui undeva la vreo 60-70 de lei, fără să pun la socoteală băuturile. Pe lângă distracția de weekend, de ce nu aș investi și în nutriție? Doar pentru că pare scump? Ce e scump astăzi, e bun pentru mai târziu – chiar nu-mi plac farmaciile.

Mă simt mai bine în pielea mea după ce am încercat serviciul LifeBox și cred că ăsta este viitorul. Nu are rost să-mi bat capul cu întrebarea: “Ce mănânc diseară, mâine sau poimâine?”, ci pot ști clar că am timp pentru alte planuri și nici nu-mi “impresionez” cântarul.

Mâncatul sănătos nu e un must, ci e singura soluție care se îmbină perfect cu mișcarea pentru o viață frumoasă în adevăratul sens al cuvântului.

P.S. După 2 săptămâni cu LifeBox am început să mă împrietenesc inclusiv cu livratorul, o doamnă simpatică și plină de viață, parcă antrenată special pentru a te încărca cu energie pozitivă.

comments
Share articol: