Acum mă poţi urmări şi pe Instagram!

Pe bune, nu e glumă şi nici n-am descoperit America! După ce am vazut pe Facebook tot mai mulţi prieteni care-şi postează în mod agresiv activitatea de pe Instagram, m-am decis să-arunc un ochi asupra reţelei de socializare care vine la pachet cu tot felul de instrumente ce ajută imaginile să devină arătoase.

Contul mi l-am făcut în mai puţin de un minut, iar apoi nu mi-a rămas nimic mai bun de făcut decât să încep căutările. Nu am săpat suficient cât să strâng de-o teză de doctorat, dar am aflat că există oameni a căror viaţă se învârte în jurul unui cont de Instagram. Ar fi ideal să ne alegem cele mai bune instrumente pentru distracţia online, dar se pare că unii iau lucrurile în serios – oare se fac bani din Instagram? Nici nu m-am pus bine pe picioare, că deja mulţi dintre prietenii mei de pe Facebook au început să mă urmărească pe insta’, lucru pe care nu vreau să-l neglijez. Instagram m-a rugat să fac şi o primă poză pe care s-o postez, aşadar inevitabilul s-a produs. Am intrat şi mai tare în rândul virtualului. Nimic rău nu se poate întâmpla, nu?

Ce vreau eu de la Instagram?

Sunt de părere că fiecare pădure îşi are uscăturile sale, dar sunt optimist în ceea ce priveşte conţinutul pe care-l postează cei de pe Instagram. Domeniul meu de activitatea nu-mi permite să fiu absent de la o astfel de interacţiune prin imagini. Vreau să descopăr inspiraţie în fiecare moment al căutării mele. Dacă nu, mă pun eu pe treabă :).

Aşadar, dacă intri pe Instagram, măcar ştii la ce să te aştepţi. Gălăgia fotografică e o portiţă plină de motivaţie pentru cei care ştiu să folosească hash tag-urile şi căutările rapide. Instagram e un Twitter plin de fotografii alterate, colorate, inversate, cropate şi pline de modificări care ajută sau nu realitatea. În fond, întreaga noastră libertate se-ascunde într-un display.

Unii se lasă urmăriţi, alţii vor să urmărească. Cred că voi gusta puţin din ambele opţiuni şi voi interacţiona în funcţie de timpul pe care-l am la dispoziţie. Dacă şi tu ai un cont de instagram, mă poţi urmări pe contul meu de instagram.

comments
Share articol: