Cu siguranţă nu ştie să joace şotronul!

Pe youtube s-a “aruncat” o puştoaică cu tot felul de filmuleţe, recenzii la produse şi păreri despre felul în care anumite brand-uri se ţin de treabă şi oferă calitate fiecărui client. Însă poezia nu-i cu rimă, e crudă şi n-are tehnici la mansardă, dar are finanţe, Iphone şi conexiune la internet, din păcate! Am ajuns să vizionez imaginile însoţite de sunet cu ajutorul prietenilor de pe facebook care-mi împărtăşesc legături exagerat de năzdăvane. Copila despre care vă vorbesc, se numeşte Alexandra Comăneci şi sigur nu are buletin. Machiată ca pentru războiul internaut, şi-a câştigat statutul de video blogăriţă cu ajutorul fanilor care o tot urmăresc de vreme bună. Peste 2000 de oameni au dat <abonare> acestui canal de feşăn star, deşi era mai îndrăzneaţă ideea pentru un show a la Dan Negru, gen Next Star. Biţii nu au pic de milă faţă de foştii îngeraşi ajunşi dependenţi de imaginea online. In spatele acestor filmuleţe se ascunde o muncă titanică pentru editarea şi urcarea videoclipurilor pe platforma Youtube, plus nişte părinţi de bani gata care au uitat să valorifice anumite calităţi umane!  Vestea e proastă rău de tot! Alexandra nu e singura iutubăriţă care-şi permite laudă în pixeli. Zic laudă pentru că de pe canapea, vizualul este satisfăcut de produse care costă mii de euro. Îi merge papagalul, dar îi şade groaznic cu toate drăciile alea de creme, rujuri şi culori pe faţă! Copilăria o ia la fugă atunci când Android-ul şi IOS-ul sunt la îndemâna celor mici.

Urmează o colecţie “modestă” de instrumente muiereşti care ar putea altera buna funcţionare a  creierului oricărei persoane de sex feminin. Imagini ieşite de comun, cu un puternic caracter avangardist, dornice să oftice poporul, AVON-ul şi ORIFLAME-ul!

Bagă mare, fată dragă!

În caz că încă mai au termen de valabilitate produsele, pune-le pe mercador! Ahh, am uitat că nu banii sunt problema! Atunci, dă-le pe gratis şi ajută-l pe Moş Crăciun să rămână-n calendar!

comments
Share articol: