Păreri despre serviciile Netflix în România

vizionare netflix in romania

Gândeşte-te la Netflix ca la o arhivă online cu mii de filme disponibile şi în România. Netflix nu este gratuit, serviciile fiind puse la dispoziţia clienţilor printr-un abonament lunar, la un preţ rezonabil. Filmele şi serialele de pe platforma Netflix pot fi vizionate de pe aproape orice device. Pentru deţinătorii de smart tv-uri, Netflix-ul este poate cel mai aşteptat serviciu.

Că tot a scăzut TVA-ul la 20%, dar mai ales pentru că România stă bine la capitolul conexiune la internet, Netflix are un start bun pentru plătitorii de conţinut. Da, încet, dar sigur, se realizează tranziţia conţinutul de calitate, iar peste câţiva ani, pe lângă abonamentul la internet, utilizatorii vor fi nevoiţi să achite sume modice pentru orice.

În prezent, achit în fiecare lună abonament la Zonga, HBO GO şi voyo.ro. Astfel, în mod legal, am acces la muzică bună, filme în premieră şi emisiuni marca PRO. Sunt mulţumit doar pe jumătate, chiar dacă aceste servicii mă costă undeva la vreo 12 euro pe lună. Vestea bună e că s-ar putea să mă mut către Netflix, mai ales dacă îşi rezolvă micile probleme, ca la început de drum românesc şi plin de gropi.

Despre Netflix în România

subtitrari valabile netflixNetflix funcţionează impecabil în România, filmele se încarcă instant, chiar dacă doresc să înceapă filmul de la minutul 30. Netflix pune la dispoziţia utilizatorilor fără vedere o dublare cu descriere, ceea ce mi se pare foarte tare. În prezent, Netflix nu deţine subtitrări în limba română, dar presupun că se lucrează şi la asta. Da, site-ul merge impecabil şi poţi să-ţi faci abonament şi să testezi gratis 30 de zile.

Cum îţi faci abonament la Netflix?

gratis netflixÎţi ia mai puţin de 2 minute pentru a-ţi face abonament pe cea mai nouă platformă de filme şi seriale din România. Îţi creezi un nou cont de utilizator, introduci e-mailul şi parola dorite şi configurezi o modalitate de plată, cu cardul sau prin PayPal. Primele 30 de zile sunt gratuite şi poţi beneficia imediat de serviciile oferite de către Netflix. Atenţie, după 30 de zile, abonamentul se actualizează automat şi eşti taxat. Citeşte cu atenţie informaţiile de pe site pentru a nu avea surprize.

Ce abonamente sunt disponibile prin Netflix?

tipuri de abonamente netflix
captură abonamente Netflix
  1. Basic – preţ 7.99 €/lună – pachet recomandat celor care doresc să vizioneze filmele de pe un singur device simultan, la o calitate SD. Ideal mai ales celor care vizionează filmele de pe tabletă, telefon sau laptop.
  2. Standard – preţ 9.99 €/lună – pachet cuplu, cel puţin eu aşa l-aş numi. Este disponibil simultan pe două device-uri, la o calitate HD, ca să-ţi împaci partenerul de viaţă. Ideal pentru cei care vizionează filmele pe televizioarele de tip SMART.
  3. Premium – preţ 11.99 €/lună – pachet familia, disponibil pe 4 device-uri simultan, dacă te ţine internetul. Pentru acest tip de abonament este valabil şi formatul UHD, pentru a-ţi pune la treabă Smart TV-ul.

Atenţie la provider-ul de internet atunci când alegeţi unul dintre cele trei abonamente puse la dispoziţie de către Netflix. Pentru varianta UHD, e nevoie de ceva bandă şi de un router pe măsură. Alege un router cu viteze de până la 1Gbps. [vezi sugestie router]

Când vor începe românii să plătească pentru conţinut?

  1. Atunci când legile vor fi aspre şi internetul nu va mai fi liber. Ăsta ar fi cel mai sumbru scenariu pentru noi toţi.
  2. Când serviciile plătite vor oferi mai mult decât cele gratis.
  3. Când utilizatorii nu vor mai căuta pe google Netflix gratis 🙂

 

Reclamă:

Am testat Netflix pe internetul de la UPC şi merge super! Pe bune!!!

[iată oferta UPC]

comments
Share articol: