Subtitrare în limba română de la Netflix

netflix subtitrare limba romana blur

Te-ai întrebat când introduce Netflix subtitrare în limba română? Şi eu am făcut acelaşi lucru. Pentru că vreau să beneficiezi de servicii complete de la Netflix, am căutat un răspuns la întrebarea mea şi l-am găsit!

Deşi limba engleză devină tot mai accesibilă pentru România, atât de accesibilă că vorbim romgleza atunci când avem chef de conversaţii inteligente, tot ne place o subtitrare în limba română, mai ales în momentele în care se folosesc termeni pe care nu îi înţelegem sau când actorii vorbesc prea repede. Cel puţin eu aşa sunt, vreau să am subtitrare la filmele pe care le vizionez. Cum nu toate filmele de pe platforma Netflix sunt în engleză, subtitrare devine chiar importantă. Netflix e pe bani şi în România, iar asta înseamnă funizarea de servicii de o înaltă calitate. Subtitrarea e de bun-simţ.

După ce mi-am făcut cont pe Netflix şi am văzut că nu există subtitrarea pentru limba română, am decis să interacţionez cu suportul Netflix. Am intrat pe chat-ul de pe platformă, dar din cauza faptului că am fost nevoit să aştept 18 minute pentru a intra în contact cu un consultant, am renunţat. Până astăzi când, timpul de aşteptare a fost de doar 1 minut. Convenabil!

Suportul de la Netflix e tare prietenos şi răspunde rapid la întrebările pe care le primeşte. E posibil ca mulţi alţi utilizatori de Netflix din România să fi adresat întrebări despre disponibilitatea subtitrării în limba română, însă eu am dorit să afişez răspunsul lor, aici, pe blog, ca să circule informaţia printr-un simplu SHARE.

Răspunsul suportului Netflix

S-ar putea s-avem subtitrare în limba română până la finalul lunii. Mai mult de-atât, e posibil să avem disponibile şi filme dublate 🙂subtitrare in limba romana Netflix raspuns

 


 

Reclamă:

Alege un Smart TV pentru a vedea filmele şi serialele de pe Netflix la cea mai bună calitate.

[]

comments
Share articol: