Despre XFactor, sezonul 3, de pe canapea

Primul sezon XFactor mi s-a părut  a fi varză murată, în al doilea sezon parcă începuseră să-şi revină, dar Bitman îşi pierduse vocea, însă, în sezonul cu numărul 3, XFactor prezintă toate ingredintele necesare pentru a oferi spectacol şi distracţie unui public care s-a săturat de clişee şi regii mincinoase. Producătorii s-au gândit, sper ca nu le-a luat o veşnicie această decizie, şi au decis să-i pună pe oamenii de la montaj să-şi facă treaba şi să mărească suspansul  – prima emisiune din sezonul 3 XFactor a prezentat o varietate muzicală. Pentru fiecare minut de audienţă s-a muncit din greu, iar pauzele de publicitate au fost mici, dar dese.

Pentru că lui Bitman i-a revenit vocea, poate să se exprime, la fel de dur precum o face Cheloo. Am înţeles că-i plac femeile la nebunie şi că nu îi e teamă sa saliveze, să flirteze cu ele şi să le refuze în mod politicos atunci când se îngroaşă gluma. Nu am vrut să mă exprim în mod internaut prea devreme, ci am lăsat ca evenimentele să se aşeze comod, să văd cât marketing au putut investi antenele într-un show la puterea X, mă iau şi eu după ce zic ăştia în promo.

Cine şi-a făcut bine numărul în prima emisiune din noul sezon XFactor? Două nume îmi vin în minte. Un el şi o ea. Cum femeile au întâietate, cel puţin aşa spune la carte, voi începe cu Andreea Lazăr!

Cine e Andreea Lazăr?

Dacă mă iau după zodiac, Andreea Lazăr e o leoaică puternică şi sigură pe ea, ambiţioasă şi fără inhibiţii. Andreea Lazăr a mai fost la televizor, iar cei care-şi aduc aminte de Luis Lazarus, pot face destul de rapid mai multe conexiuni. Dacă mă ţine bine memoria, acum ceva vreme, Luis Lazarus venea la “Agentul VIP” cu Andreea Lazăr şi o promova, făcând o comparaţie corectă cu Antonia, care, deşi are voce, nu cântă decât linii melodice simple. Luis s-a iubit (poate încă se iubeşte) cu Andreea Lazăr.Andreea Lazar, XFactor, sezonul 3 Dar, acum nu asta contează, ci simplu fapt că, mina de aur pentru antene a apărut în piesaj. Să vedeţi fază tare! Emisiunea XFactor difuzată la Antena 1, a înregistrat cei mai mulţi telespectatori în momentul în care Andreea Lazăr şi-a făcut apariţia pe scenă într-o rochie care lăsă sânii la vedere. Bitman le-a mulţumit producătorilor pentru această surpriză, iar cei din sală au salivat la propriu, camerele surprinzând guri căscate şi ochi lucioşi la tot pasul. Nu! Andreea Lazăr nu-i urâtă! Ştiţi unde e problema? Andreea Lazăr are şi voce şi îi merge mintea destul de bine! Cum mi-am dat seama? M-am uitat a doua zi, luni, la “Neatza cu Răzvan şi Dani“, să văd ce mai pot culege “fără sponsor” şi am observat că a făcut faţă cu brio la nenumăratele solicitări pe care matinalii le-au pus în calea invitatei speciale , care a rămas în platou până la finalul emisiunii. Hmmm, ce plăcere pentru unii!

Cine este Florin Ristei?

El roagă publicul să nu mai fie confundat cu “Dana”, deşi, nu a trecut multa vreme de când era în plină promovare cu piesa “Ea a fost Dana“, făcând un update în mintea celor care, în cele din urmă, uitaseră copilăria tumultoasă. Florin Ristei are o voce foarte bună şi a ridicat juriul în picioare după ce a interpretat melodia “Grace Kelly” by Mika.florin ristei, xfactor Florin Ristei ar putea să câştige XFactor-ul de anul acesta. Florin Ristei are factorul X, dar prezintă un dezavantaj în ochii mei, om consumator de televiziune. Florin Ristei este deja cunoscut şi s-a făcut remarcat în trecut. Cum ar fi ca la XFactor să vină trupa “Genius” sau “BUG MAFIA”? Poate se trezeşte şi Cotabiţă că vrea să fie în centrul atenţiei, iar omul de rând va tot aştepta la coadă. Florin va ajunge sigur în finală!

De pe canapea, XFactor  începe să abordeze calitatea. Totuşi, la mai puţine silicoane-n cadru, că se supără Delia!

sursă poze: capturi Antena 1

Visited 1 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: