Tutorial românesc pentru Black Friday românesc! A se citi urgent!

Black Friday-ul, dacă se menţine pe val în următorii ani, necesită cel puţină o oră pe săptămână de atenţie, încă din anii de liceu. Despre partea de responsabilitate financiară nu prea vorbeşte nimeni zilele acestea. De ce? Pentru că mai toată lumea este dornică să facă parte din acest trend din care s-ar putea să ieşim cu buzunarele goale şi cu credite de consum.black friday 2014 online Să cumperi produse care se află în mega reduceri poate fi cea mai bună oportunitate, mai ales dacă ai aşteptat fenomenul anului fără să cheltui banii pe nimicuri. Mai exact, dacă ai făcut economii tot anul şi nu te-ai atins de puşculiţă, Black Friday 2014 este şansa ta.

Consumul este important, însă, mai presus de orice, contează satisfacţia – cu ce anume rămâne consumatorul de rând dupa Black Friday. E vorba doar de marketing de sezon sau cumpărătorul are parte de o experienţă de neuitat şi de produse în stare excepţională, cu tot cu garanţie? Pentru că lucrurile vor fi pe grabă, ceva educaţie online în sectorul cumpărăturile de black friday, nu strică. Ştiu că mai circulă un pentru un magazin online, dar ceva reguli în plus pot face diferenţa.

 

Ce trebuie să faci de Black Friday 2014?


Internetul trebuie să meargă ţeavă! Deşi stăm bine la capitolul internet, în orice moment, provider-ul ar putea să nu mai facă faţă traficului sau undeva pe “fir” ar putea apărea diferite probleme de ordin tehnic. Tu rămâi fără internet şi fără produsul cu cea mai mare reducere de Black Friday. Ce e de făcut? Fă bine şi asigură-ţi o a doua sursă de conexiune la internet. Sugestia mea ar fi o partajare de internet prin 4G de la Vodafone, că d-aia avem telefoane!

Evită navigare de pe un pc lent! Nu e vreun clişeu la mijloc, ci e o realitate pe care mulţi nu vor să o accepte. În câteva minute, imediat după startul cumpărăturilor, utilizatorii se vor înghesui către ele mai mari magazine online, iar tu, abia de vei apuca să deschizi navigatorul de internet. Sper să nu ai pc-ul atât de lent încât să fii nevoit să dai un restart. În caz extrem, foloseşte-te de telefonul inteligent pentru a realiza cumpărătura. Chiar nu-ţi funcţionează pc-ul? Acum e momentul să-l schimbi cu unul bun, de ultimă generaţie!

Fă-ţi cont pe site-urile magazinelor online, urgent! Azi, acum, cât încă nu e prea târziu, pune-ţi pe listă cele mai importante magazine care oferă reduceri în vinerea neagră şi fă-ţi cont. Completează toate informaţiile solicitate şi adresa de livrare. În acest fel, vei putea cumpăra în voie fără să întâmpini probleme în crearea unui cont de utilizator. Evident, rămâi conectat!

Urmăreşte blogurile din România! Foloseşte-te de un client RSS pentru a urmări noutăţile în materie de black friday direct de la cei mai importanţi bloggeri din România. Acest lucru îţi va optimiza căutările şi cumpărăturile. Evită să-ţi petreci prea mult timp în această direcţie. Fiecare minut este preţios.

Cumpără responsabil! Ştiu, te-ai pregătit pentru această sărbătoare a cumpărăturilor şi vrei să-ţi achiziţionezi produsele mult dorite. Sunt de acord cu tine. Totuşi, nu uita că la mijloc e vorba de multă publicitate şi presiune socială în zona consumerismului. Achiziţionează produse care-ţi sunt cu adevărat folositoare şi care îţi fac viaţa mai uşoară. Cumpără, de dragul nevoilor tale şi mai puţin de dragul cumpărăturilor.

Cafeaua este esenţială! Pentru că în primele minute după startul cumpărăturilor vei observa cum mai toate magazinele online au site-urile la pământ, ai nevoie de răbdare şi refresh continuu. Nu te culca cu gândul că dimineaţă o să fie bine. Consumă cafea tare şi pune-te pe aşteptat până când magazinele online îşi revin. Nu uita, cele mai importante reduceri sunt valabile în primele ore, apoi, rămâne să culegi doar ce nu s-a cumpărat.

Stabileşte-ţi priorităţile pentru cumpărături! Cei mai tari clienţi sunt cei care cumpără produsele de care au nevoie. Atunci când reducerile ajung până la 70% la anumite produse, poţi fi tentat să cumperi mai mult decât e cazul. O vorbă românească spune: “Nu te-ntinde mai mult decât îţi e plapuma”. Trebuie să repet şi eu această replică înţeleaptă!

Fereşte-te de falsele reduceri! E mai mult decât o sugestie! E cel mai important lucru ce merită reţinut. Există magazine care practică preţuri mai mari de Black Friday, profitând de naivitatea cumpărătorilor care nu verifică istoricul preţurilor şi care se lasă păcăliţi de preţurile umflate şi tăiate. Dacă un telefon e în mod normal 2000 RON, iar tu mâine îl vezi de la 2500 RON, redus la 2100 RON, atunci, eşti pe punctul de a fi păcălit de o strategie ieftină pe care cei neinspiraţi o aplică în momentele cheie.

Sugestia mea? Click pentru cele mai bune preţuri de Black Friday 2014!

comments
Share articol: