Participă, câştigă şi evadează din Escape Room-ul din Ploieşti!

Da, avem Escape Room şi în Ploieşti!

În caz că nu ai aflat încă din blogosferă, am scăpat viu şi nevătămat din “Capcana Piraţilor”. Este vorba de un Escape Room care s-a deschis, de curând, în Ploieşti, cu ajutorul celor de la Teatrul Ancuţa. Ideea e simplă şi faină, iar distracţia e garantată, mai ales dacă-ţi plac jocurile de echipă şi jocurile de strategie, care-ţi pun mintea la contribuţie.

“Capcana Piraţilor” (idee dezvoltată de către cei de la X3M Real Escape Room)  este primul Escape Room în care am intrat. Până acum câteva zile auzeam despre aceste camere de evadare doar prin Bucureşti. Mai nou, astfel de evadări au loc şi în Ploieşti, pe Str. Romană, nr. 106, Etaj 1, Ploiesti – la Teatrul Ancuţa.

Ce se întâmplă într-un Escape Room?

Dacă te-ai decis să experimentezi senzaţii noi în mijlocul stresului cotidian, camerele de evadare reprezintă o provocare de zile mari, locul unde obiectivele se ating doar în echipă prin rezolvarea unor jocuri de logică. Camerele de evadare au tematici dintre cele mai inspirate, iar decorurile, muzica şi luminile ajută participantul să ia parte la cele mai tari evadări.

Cum e camera “Capcana Piraţilor”?

Detaliile de culise nu am cum să vi le ofer pe tavă, altfel nu aţi mai putea avea parte de o surpriză plăcută, ci de un traseu deja rezolvat. Indicii, lacăte, ghicitori, aparate de scris şi mecanisme sofisticate ajută participanţii să evadeze din camerele întunecoase. În Escape Room am intrat cu Dragoş (micul antreprenor haotic) şi cu iubita mea. Am evadat după mai bine de 60 de minute pline de agitaţie şi de lacăte desfăcute. Am descoperit comorile piraţilor, dar mai ales o corabie plină de poveste.

Vrei şi tu să evadezi din Escape Room-ul din Ploieşti?

Vouchere care aşteaptă să fie câştigate chiar de tine!
Vouchere care aşteaptă să fie câştigate chiar de tine!

Vestea bună e ca am pregătit 3 invitaţii speciale pentru cititorii activi ai blogului: 1 voucher valabil pentru 4 participanţi şi 2 vouchere valabile pentru o singură persoană.

M-am gândit să ofer posibilitatea să existe doi câştigători:

– locul I obţine voucher-ul pentru patru persoane, iar locul II obţine cele două vouchere de o persoană (pentru că jocul se desfăşoară în cel puţin trei persoane, în acest caz un al treilea participant va achita taxa integrală pentru evadare). Pentru a te înscrie în cadrul concursului, trebuie să dai share pe Facebook acestui articol şi să adaugi un comentariu pe blog în care ne spui care sunt aşteptările tale de la Escape Room (nu uita să incluzi în comentariu numele tău şi adresa ta de e-mail).

Cei doi câştigători vor fi anunţaţi aici, printr-un update, pe 01 august 2015, ora 10:00. 

Nu ai timp de pierdut? Eşti nerăbdător să evadezi din Escape Room-ul din Ploieşti?

REZERVĂ-ŢI EVADAREA!

Iată și castigatorii:
Locul I: Camelia Sandu
Locul II: Georgian Tănase
Pentru mai multe detalii, aruncați un ochi în Inbox. Felicitări!

comments
Share articol: