Ești tânăr? Te invit în prima tabără de offline!

tabără de offline

Nu știu când ți-ai închis ultima dată telefonul sau când te-ai despărțit de tehnologie măcar pentru un weekend prelungit. Poate că nici nu ar trebui să faci asta dacă nu vrei. Însă, te pot asigura că timpul petrecut în news feed și cu inimioare de pe instagram ar putea reprezenta un timp pierdut, un timp în care ai putea începe să trăiești mai frumos, în offline și realitate.

Pentru cei care încă nu au aflat, deja se fac înscrieri în prima tabăra de offline. Proiectul se numește “Generația lui John – tabără de offline” și este atent susținut de către Explore Education.

Generația lui John te invită în prima tabără de offline

Toți tinerii merită să aibă parte de mai mult timp în offline, iar această tabără pune la dispoziție cadrul ideal pentru una dintre cele mai tari provocări ale momentului în care tehnologia a ajuns facă parte din fiecare moment al vieții noastre.

Tabără se desfășoară la munte, departe de jungla urbană, în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2016 și îndeamnă adolescenții să-și închidă telefoanele, să renunțe la wi-fi și să pună accent pe comunicarea reală, față în față.

Cum ajungi în tabăra de offline?

Te-ai hotărât că merită să ajungi în această tabără? Ai vorbit cu părinții tăi și sunt de acord? Chiar vrei să faci asta? Atunci, trage aer în piept și fă-ți curaj pentru ce urmează! Ți-am pregătit o prezentare amplă a proiectului și un formular pe care trebuie să-l completezi pentru a te contacta. (detalii aici)

În tabără vei avea parte, zi de zi, de sesiuni practice de dezvoltare personală alături de profesioniști din domenii orientate către educație, artă și antreprenoriat. Vei ajunge să te cunoști pe tine și să-ți faci noi prieteni. Vei cunoaște modalitățile prin care poți să scapi de plictiseală chiar dacă nu ești conectat la internet. Vei pune în practică jocuri de societate, iar în cele din urmă îți vei dori să nu mai pleci din experiența pe care ți-am propus-o.

Te aștept în prima tabără de offline!

comments
Share articol: