Nici clopotul de aproape juma’ de milion nu ne mai poate ajuta!

se dezbracă pentru likeuri

Asta e lumea în care trăim. Tinerii se dezbracă pentru audienţă crescută, pentru atenţie. Se crede că la mijloc e vorba doar despre fun şi că nu e nimic grav atunci când un tânăr scapă de haine după ce începe să cerşească mai mulţi oameni în live. Asistăm cu toţii la o degradare morală a poporului român şi nimeni nu face nimic. Deşi am raportat profilul individului care transmitea nuditate 100%, mai erau multe alte sute de urmăritori care considerau scenele ca fiind utile şi amuzante.

Live-ul a fost făcut pe un grup cu renume, “Off topic”, iar cei mai mulţi membri au între 13 şi 17 ani. De fapt, Live-ul a fost pe un alt grup, “On Topic”, care găzduiește aceeași categorie de vârstă.

Cred că acest fenomen e greu de combătut şi că nu sunt multe de făcut în acest sens. Poate doar o mai bună educaţie în familie, doar aşa ar exista o şansă reală. Dacă nu, vom râde unii de ceilalţi, vom discuta pe la colţuri despre cât de proşti sunt ăia care se dezbracă şi vom sfârşi prin a ne face cea mai frumoasă carte de vizită pentru străinătate şi viitor.

Terminaţi cu LIVE-uri fără rost şi nu uitaţi să trageţi de clopot!

comments
Share articol: