Gata vacanţa, de azi încep munca! Generaţia lui John, sezonul 2!

Nici nu o pot numi muncă. Povestea asta cu televiziunea aduce multă pasiune la mijloc, iar consecvenţa întreţine o comunitate activă, dornică de a fi promovată. În cazul de faţă, tineretul are o modalitate eficientă de promovare şi exprimare, cu ajutorul emisiunii pe care o moderez la Prahova TV, de luni până vineri. E adevărat, tinerii sunt mulţi, iar neuronii sunt împrăştiaţi în direcţii solicitate de societatea românească, în plină involuţie. logo-Generatia-lui-JohnReţeta e simplă: caut cu disperare, zi de zi, tineri curajoşi, care ştiu să vorbească corect din punct de vedere gramatical, care au proiecte şi iniţiativă! Bufetul suedez e sport naţional, aşa că, aplic filtre concrete pentru un social domestic, cu mesaj pentru fiecare final.

Cum poţi ajunge în emisiunea “Generaţia lui John”

Nu ai nevoie de bani! În  emisiunea asta nu se primesc şi nu se dau bani. Am râs cu lacrimi când un invitat mi-a zis: “dar nu dati şi voi o ciorbă, ceva?”.  Pe scaunul de invitat se pot aşeza cei cu vârste cuprinse între 16 şi 35 de ani, în plină dezvoltare şi care dau dovadă de personalitate. Uşile nu se închid în faţa comercialului, dar, e nevoie de o punte care, o dată traversată, să facă legătură cu draga cultură. În atâta prostie primitivă şi rulată ca fals progres, trebuie să se mai deschidă şi o carte! Eşti dornic să ajungi la mine în emisiune, dar nu ştii cum să procedezi? Lucrurile sunt simple! Îmi laşi un comentariu în care îţi exprimi dorinţa şi calitatea ta omenească, iar eu te voi contacta în cel mai scurt timp, mai ales dacă îmi laşi şi un număr de telefon la dispoziţie! Atenţie, mesajele de acest gen, nu vor fi publicate!

Va aştept să-mi faceti munca uşoară şi plină de emoţie constructivă! Mă găsiţi pe facebook-ul emisiunii, dar şi aici, pe blog, la terasa virtuală (că tot  e vară) , pe parcela mea online (e trasă de păr asta, dar fac eforturi suplimentare pentru a construi ceva cu biţii ăştia).

P.S. Ora 16:45, de luni până vineri, pe Prahova TV.

comments
Share articol: