Suntem 15.000, iar asta mă face să zâmbesc

comunitate facebook generatia lui john

Generația lui John e o comunitate datorită ție

Pentru că azi e ziua internațională a zâmbetului nu pot decât să mă bucur, ba chiar să sărbătoresc cu cei peste 15.000 de oameni care apreciază un proiect ajuns la cel de-al 6-lea sezon. E vorba de pagina emisiunii pe care o moderez încă din septembrie 2012 și care a crescut doar datorită celor care au urmărit formatul sau care au fost în emisiune și au apreciat ceea ce se întâmplă în culise și platou.

Totuși, 15.000 de like-uri nu e ceva grozav pentru agenții și nu e un număr care să aducă un reach mare pentru fiecare postare.  Ce nu se spune? În spatele acestui număr se află o muncă serioasă, cu postări aproape în fiecare zi, cu live-uri direct din platou, concursuri cu premii consistente și conținut de calitate. Da, calitatea se promovează mai greu în România sau încă nu am ajuns eu la rețeta viralelor.

Mulțumesc pentru visurile cărora le dați share

Mă simt împlinit să știu că după mai bine de 1000 de ediții marca “Generația lui John”, pagina emisiunii cu același nume a ajuns să aibă o comunitate activă care propagă la tot pasul visurile tinerilor ajunși pe scaunul de invitat.

Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul pe care îl acordați, pentru fiecare share și pentru că și voi credeți în tinerii care schimbă. Nu uitați că Generația lui John e portavoce pentru tineret.

Continuăm, așa că !

Visited 1 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: