La Mega Image nu ai voie sa intri cu rucsacul în spate, cel puțin nu la mine în cartier

mega image, Ploiești, Republicii
Captură de ecran de pe Google Maps care indică magazinul Mega Image din zona Republicii, Ploiești.

I love Mega Image, dar azi nu-mi placi!

Postarea asta e de bun-simț, chiar daca’s frustrat la ora asta. Pe bune, mie chiar îmi place să fac cumpărăturile în Mega Image. E o idee mai scump, dar măcar am parte de produse de calitate și găsesc fructe și legume proaspete. În seara asta, nu știu cum, nu știu de ce, dar se pare că paznicul a pus ochii pe mine încă de la intrare și mi-a spus, imediat după ce am intrat în magazin, că nu am voie cu rucsacul, că să il dau lui. Mai avea un pic și mă fluiera, doar ca să-i răspund – bine, aici e și vina mea, că stau tot timpul cu căștile-n urechi.

I-am cerut explicații omului și mi-a răspuns destul de rapid. Mi-a spus că ei au mai avut cazuri de clienți care au fost prinși că fură din magazin. M-am uitat la paznic, el la mine, i-am spus că nu doresc să-i dau rucsacul, mai ales că am trecut de barele de verificare și nu a piuit nimic, plus că nu aveam nimic în rucsac care să aibă legătură cu magazinul, dar omul de la pază tot zicea de hoți.

Hoții din Mega Image fură cu rucsacul?

Da, paznicul de la Mega Image a insistat și mi-a spus pe un ton clar și răspicat că speră să nu fie nevoie să intervină, ci să las frumos bagajul de mână la intrare. Pentru că n-aveam chef să mă cert cu un om care părea obosit și fără prea multă inteligență activă, i-am lăsat rucsacul în grijă. Evident că nici nu i-a păsat, ci l-a lăsat undeva, sprijinit de-un geam, cât să se jegărească și s-a tot plimbat de la o casă la altă, semn că paznicul are multe alte atribuții într-un magazin: anulează cumpărături, stă pe telefon, schimbă rola de bon fiscal etc.

Ce să o mai lungim atât, m-am simțit în ultimul hal! Chiar mă gândesc dacă nu cumva am față de infractor. Și uite așa, dintr-o nimica toată, un tip de genu’ meu, citit de zece oameni pe zi, dar d-ăia mișto, posibil să intre în Kaufland data viitoare sau în Profi?

Text scris după ce-am ajuns acasă cu toate cumpărăturile pe care le-am plătit, nu le-am furat, din Mega Image Republicii Ploiești 2017.

comments
Share articol: