Aveți Iphone? Vă sugerez să nu vă grăbiți cu upgrade-ul la iOS 11

ios 11, upgrade soft, upgrade iphone

Dacă nu ați trecut încă la iOS 11, v-aș sugera să nu vă grăbiți, ci să mai așteptați până când se așază lucrurile și se elimină principalele probleme pe care le întâmpină versiunea curentă a softului. Eu tocmai ce mi-am făcut și ultimul update și am trecut la versiunea iOS 11.1 în variantă beta. E groaznic! Am probleme mari cu autonomia bateriei, iar telefonul are momente în care nu răspunde la nicio comandă. Am reușit performanța de a-l pune la încărcat de trei ori într-o singură zi, ca să nu mai zic că aveam 47% baterie și din cauza frigului s-a dus la 1% instant.

Și nu, nu-mi iau Iphone X pentru că nu. Sau pentru că nu-și merită banii. Sau pentru că mi se pare că nu sunt mari diferențe între Iphone 7 și Face ID-ul de pe Iphone X și 8. În fine, ideea e că telefoanele au ajuns să fie suficient de inteligente, iar schimbări radicale nu cred că vor mai apărea în următoarea perioadă. Încă nu înțeleg de ce pot filma în format 4K, dar nu-mi ține bateria măcar o zi la telefon. Ca să nu mai zic că Iphone-ul are momente în care se încălzește destul de tare, de zici că e un soi de bombă fără fitil.

Menționez că am fost suficient de disperat și mi-am instalat prima versiune de iOS 11 încă din vară, atunci când efectiv am jurat că trec la android. Alegerea a fost a mea, iar variantele beta nu sunt pentru utilizatorii de rând, ci pentru cei care vor să-și strice telefonul și să-și ocupe timpul cu lucruri inutile.

Dacă ți se pare ca timpul stă în loc și ai chef să-i ajuți pe cei de la Apple să își optimizeze produsele și să le facă tot mai bune, poți intra și tu în Apple Beta Software Program. Dacă-ți strici telefonul sau te pui pe luat pastile antistres, să știi că nu e vina mea, iar eu te-am avertizat. După ce te plictisești de variantele beta și vrei să fii un iphonist de excepție, poți da unistall la versiune.

Video despre iOS 11, probleme și rezolvări

comments
Share articol: