Google.ro a picat în cap

Nu ştiu cum stau lucrurile la voi, dar la mine, Google.ro nu funcţionează. Motorul de căutare pe care mă bazam, mi-a afişat în dimineaţa asta o imagine care pretindea că Google.ro a fost compromis, iar ăsta este doar începutul. Am încercat să tratez evenimentul neplăcut ca pe o farsă de doi lei sau să dau vina pe starea de somnolenţă. Am făcut şi o poză cu Google.ro, astăzi, 28.11.2012. Vulnerabilitatea marilor site-uri a devenit o problemă în ultima vreme. Sper sa fie majori cei care au produs această ispravă!

Nu credeam că Google.ro este aşa uşor de manipulat de către hackeri. Concluzie? Pe internet nimic nu mai e sigur, iar datele cu carater personal ar trebui salvate pe un suport digital extern, independent de internet. Nu pot avea încredere în serviciile pe care mi le oferă giganţii în mod gratuit, asta pentru că cineva, undeva, îşi permite glume proaste.

Indivizii au demonstrat ca pot face “minuni” şi ca nimic nu le stă in cale. Mă gândesc şi la reţeau de socializare Facebook şi prevăd în globul demenţilor de cristal, un atac bun de dat la televizor. Google.ro nu e doar un motor de căutare, ci are, prin logare, o adevărata platformă accesorizată. Toate informaţiile personale, într-un singur loc nesigur!

comments
Share articol: