Ilie Bivol, vlogger-ul care crede că detergentul ţine de foame

Captură de pe Youtube cu Ilie Bivol, vlogger-ul care a mâncat iaurt cu detergent. Detalii în articol!
Captură de pe Youtube cu Ilie Bivol, vlogger-ul care a mâncat iaurt cu detergent. Detalii în articol!

Ilie nu mănâncă rahat, Ilie mănâncă iaurt cu detergent şi face asta pentru fanii care-l urmăresc cu mare atenţie pe canalul  lui de YouTube. Ilie’s Vlogs e un produs muncit, iar Ilie Bivol e un tip care ar putea face multe cu mutrişoara lui telegenică, dar mai ales cu experienţa pe care o are în editarea video. Deocamdată îşi bate joc de timpul lui!

Cu ceva vreme în urmă, spunea clar şi răspicat faptul că nu va mânca rahat, la propriu, pentru mai mulţi urmăritori pe YouTube. Se pare că până în prezent s-a ţinut de cuvânt, însă nu s-a abţinut din a-şi pune viaţa în pericol, mâncând detergent cu linguriţa. Ce-i în capul tău Ilie???

Serios, Ilie e un băiat fain, dar a luat-o razna. Îmi e teamă de faptul că acest tânăr influenţează greşit viitorii posesori de buletin, mulţi dintre ei fiind nişte copiatori înrăiţi, habarnişti, dar dornici de afirmare. Nu e vina lor!  Dacă idolul meu ar fi Ilie şi l-aş vedea cum înfulecă cu poftă o porţie de iaurt cu detergent, doar pentru că e vorba de o provocare, atunci i-aş da un mare dislike, mai ales în offline. Dacă Ilie vrea să fie fun, atunci de ce-mi întoarce maţele pe dos?

Deşi fiecare e liber să aleagă ce face cu viaţa şi conţinutul pe care le livrează pe internet, sper ca Ilie să pună osul la treabă şi să-şi încerce norocul în televiziune sau să facă ceva constructiv pentru puştimea de pe YouTube.

Ilie Bivol, la o linguriţă de iaurt cu detergent

În materialul video se vede clar cum Ilie Bivol pune detergent de vase peste iaurt, iar apoi acceptă provocarea de a mânca această combinaţie ostilă pentru organism. La câteva secunde, spre deliciul sau groaza celor care au dat play provocării, Ilie vomită şi atrage atenţia, implicit share-urile şi comentariile celor conectaţi. Sunt sigur că Ilie are o strategie clară cu viitorul lui, mai ales că e un vlogger trecut de prima adolescenţă, ajuns la vârsta de 23 de ani. Ilie, fii bărbat, lasă prostiile! Chiar n-ai milă de ficatul tău? Pune mâna şi spală nişte vase, freacă o cratiţă şi ia să vezi atunci succes… mai ales în familie!

Ilie, următoarea ta provocare nebună ar putea fi ceva mai inteligentă! Te rog, nu te lăsa condus de comercialul mizerabil şi de copilaşii, mediocrii mulţi dintre ei, de a căror dezvoltare eşti şi tu responsabil.

Şi ca să nu fie cu supărare, am şi eu o provocare nebunească pentru tine: Te-aştept la mine în emisiune!

comments

5 comments On Ilie Bivol, vlogger-ul care crede că detergentul ţine de foame

  • SALUT ILIE ! EU TE CUNOSC FOARTE BINE TEAN VAZUT IN CHISINAU ,DAR DORIINTA MEA ESTE,DE AS VENI LA TINE IN OSPETIE CU MULTE DULCIURI CE VREI ITI ADUC NUMARU MEU DE TELEFON ESTE *******…MS MULT ,,CU ANTICIPAT.VERGILIU BORS AM 12 ANI!!!

  • Salut. Este vorba despre PROVOCĂRI NEBUNE. Adică trebuie să fi un pic nebun ca să le poţi face. Faptul că a mâncat iaurt cu detergent nu e nimic din ceea ce fac alţii, din străinătate, şi pot să îţi dau un exemplu chiar aici: https://www.youtube.com/watch?v=_9fMv0feVX4 . Şi dacă spui că influenţează greşit “viitori posesori de buletin,,. Frate.. dacă ai.. 7.. să zicem că 7 ani că un puştan de 6 ani nu prea ştie să tasteze, nu cred că are fani mai mici de 7 ani, şi revenind… dacă ai 7 ani şi maică-ta nu te-a învăţat ce e bine să înfuleci şi ce nu, atunci în orice caz e vai de tine. Faptul că influenţează copiii e o exagerare – Şi să nu mai spun că… aceste provocări pe care le face sunt solicitate de fanii lui, nu le face singur aşa de capul lui.

  • Un adult afectat de copilarie nu se poate maturiza. Eu il inteleg perfect (in afara de faptul ca a mancat detergent, nu sunt de acord cu provocarile de nici un fel) Si nu e nimic anormal sa te simti adolescent la 23 – 24 de ani. De altfel 70-80 % din fanii lui au sub 18 ani.

    Ca fapt divers, fanii au facut prapad la Bucuresti (ieri 1 oct) si Iasi (azi 2 oct) la fan meeting cu Ilie la U-Man. S-au anulat ambele meetinguri. Gasiti detalii pe google.
    La fel ca fanii lui Justin Bieber in SUA. Avem un Justin Bieber al romanilor :)))

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer