Şi tu vrei #altfeldemişcare?

altfel de miscare cover
Poză la poză. Mulţumesc, Bogdan Dinu!

Dacă ai promis că vii la alergat, de ce ai dormit până la prânz? Cu siguranţă ai avut motivele tale, dar ţin să te anunţ că ai pierdut ceva distracţie! Partea bună e că mi-am propus să pun la punct mai multe astfel de iniţiative pentru aceia care chiar caută motive întemeiate pentru a scăpa de laptop şi canapea, aşa, din când în când.

Sâmbătă am fost prezent pe pista de alergare de la Sala Sporturilor alături de tinerii care au spus DA provocării! Evenimentul s-a numit “O ALTFEL de mişcare”, deşi cred că voi tăia vocala “o” din context şi va rămâne doar #altfeldemişcare.

De ce altfel?

Gurile rele au mizat pe faptul că s-ar putea să-mi anunţ cadidatura la primărie, dar s-au înşelat amarnic. Singurul joc pe care-l face acest altfel, e legat de oamenii pe care-i caut să mi se alăture. Îmi doresc tineri şi nu numai, dornici să-şi depăşească limitele şi să ajungă să-şi pună mai multe întrebări despre ei şi despre cei din jurul lor. Nu s-a înţeles? Păi, să mă explic: când faci mişcare, creierul începe să funcţioneze mult mai bine, sângele accelerează provocările, iar eu cred că exact acela e momentul în care începi să-ţi faci mai mult bine ţie şi celor din jurul tău. Voi fi acolo, aproape de tine şi te voi susţine indiferent de riscuri! Fii pozitiv şi lasă-mă să cred că n-ai să mai ratezi următoarea întâlnire!

Aştept idei şi invitaţii la diferite tipuri de mişcare. Nu’s bun la şah, chiar dacă s-ar perida mai mulţi neuroni pe la mansardă. Sper ca data viitoare să fim mai mulţi, plini de motivaţie şi greu de prins într-un singur selfie.

altfel de miscare
selfie de la alergare #altfeldemişcare
comments
Share articol: