Îmi caut găzduire online, o nouă casă pentru domeniul meu

Blog-ul a devenit neîncăpător, site-ul se încarcă greu, iar felul în care suportul tehnic reacţionează atunci când sesizez o problemă, m-a făcut să mă reorientez către o altă companie ce oferă servicii de găzduire web. Nu vreau un hosting ieftin, pentru că mi-am învăţat lecţia: ieftin înseamnă de proastă calitate în România, mai ales în mediul online! Hosting-ul este o treabă serioasă şi vreau să fac o investiţie pe termen lung! Aştept recomandări însoţite de argumente, dar şi detalii de care aş putea să ţin cont. Nu doresc IP dedicat pentru blog-ul meu, chiar dacă, din start, această opţiune ar aduce performanţă maximă şi risc de atac online scăzut. Până când voi muta toate datele către noua găzduire online, voi face backup complet, în fiecare săptămână, pentru a evita surprizele neplăcute. Apropo! Chiar dacă unii sunt în vacanţă, dar au o afacere de găzduire web, ar trebui să nu neglijeze clienţii care solicită informaţii suplimentare sau care se trezesc cu blogul şters! Mai adaug o rugăminte: prefer ca data center-ul să fie “plantat” în România, pentru că statisticile îmi arată foarte puţini cititori care vin de peste hotare.

comments

7 comments On Îmi caut găzduire online, o nouă casă pentru domeniul meu

 • http://blog.chestiiutile.com/web-development/vreau-sa-schimb-gazduirea-blog.html

  1 euro pe luna si rezolvi problema.
  eu am newhost, dar si namehost si altii sunt foarte buni. 4,5 ron cred ca iti permiti pe luna 😀

 • Am trecut pe la Brainhost și acum Webfactor (pachetele de aprox. 1 euro/lună). Nu pot să zic că mă ”vait” de sute de vizitatori care să creeze probleme..dar nu am avut. Site-ul a fost up tot timpul..

 • Si ca tot vorbim de back-up-uri ia sa mi le fac pe ale mele :))

 • Pingback: Haotik.ro under atack - Haotik.ro ()

 • Nu am sa-ti recomand un serviciu de hosting dar sa-ti dau un sfat: „Nu lua de la firme aparute recent”
  Am luat de la cineva intalnit pe un forum, parea de treaba si ca vrea sa revolutioneze hostingul din romania.
  Toate bune si frumoase, la inceput raspundea dupa o zi la problemele mele iar site-ul se incarca foarte bine la doar 5E(avand in vedere nici o medie de 50 de unici pe zi).
  Doar ca acum vreo 5 zile mi s-a blocat IP-ul complet pe site, nu tu cpanel, nu tu site, nu tu ftp, nu tu nimic. 5 zile am incercat sa-l contactez, mi-a raspuns in prima zi iar acum ma evita.

  Daca cumperi, pai atunci eu iti recomand sa cumperi de la firme mari, care au oameni speciali pentru suport, care au demonstrat ca merita deja si nu trebuie sa-i testezi tu.

  PS: In caz ca deja ti-ai gasit gazduire te rog sa-mi spui de la ce firma ai ales pe e-mail, nu de alta dar azi trebuie sa ma mut si eu.

 • Poti incerca sa iei gazduire de la Host Gator :)..

 • Eu folosesc Abonet (www.abonet.ro) și sunt mulțumit de ei. DC-ul este în Câmpina, pe Calea Doftanei.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer