Telefon impermeabil? Cu NeverWet se poate!

E încă sezon de vară şi de bălăceală în piscină sau în mare, iar telefonul meu ar putea să intre la apă şi să-mi pierd absolut toate datele importante, precum şi investiţia făcută cu succes, cu “ajutorul” celor de la Vodafone! NeverWet este un produs revoluţionar care ţine lichidul la distanţă. Cu ajutorul unui pulverizator de tip spray, soluţia este aplicată pe materialul/corpul dorit, iar efectul este garantat. Soluţia hidrofobică se găseşte chiar şi în România de vânzare, dar calitatea bănuiesc că nu e aceeaşi, fiind vorba de un brand diferit (Surface Screen). Aplicabilitatea acestui produs are un perimetru extins – pentru telefonul meu, ar fi bună o soluţie care se aplică în doi paşi şi ţine ploaia şi apa la distanţă.

Cu aproape un milion şi jumătate de vizualizări, zac mărturie imaginile de pe youtube în care se toarnă apă pe un Iphone 4, după ce, în prealabil (nu în lighean), s-a aplicat pe mărul tehnologic soluţia NeverWet. Astfel, telefoanele devin rezistente la apă!

Am găsit pe Amazon şi preţul kit-ului NeverWet şi pare accesibil şi pentru cei mici şi cu mintea seacă! Cum ar putea utiliza copiii un astfel de produs, în ideea de a face nişte farse haioase pensionarilor ce vin pe patru cărări către casă, după ce au vizitat cârciuma în toiul dimineţii?

 

Teste cu NeverWet

Visited 1 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: