Înainte de PH Pro Blog Meet Day

Blogosfera Prahoveană are multe lucruri de învăţat. Dacă tragem cu ochiul în grădina vecinului, s-ar putea să culegem roade bune, dar avem nevoie şi de muncă în echipă, de susţinere reciprocă şi de interes pentru profesionalism.

Mâine, adică sâmbăta 4 august 2012, blogosfera se întâlneşte, într-un cadru restrâns, dar concentrat, pentru un blogmeet ca la carte, organizat de către Kriogen. La această întâlnire mi-am anunţat şi eu prezenţa, în speranţa că voi avea ceva de băgat la cap şi că voi împărtăşi cu ceilalţi scriitori online/bloggeri din experienţa mea.

Nu mă satur de informaţie, dar am nevoie de anumite principii şi de un sistem de valori bine pus la punct, ca să nu ajung în conflict cu mine. Tocmai din acest motiv, mâine voi sublinia, în agenda mea offline, fiecare lucru ce merită pus la punct, iar apoi voi face o recenzie, aici, pe blog.

Există un desfăşurător în legătură cu Ph Pro Blog Meet Day ce nu strică dacă este consultat înainte de a-ţi face simţită prezenţa. Da! Oricine poate veni la întâlnire, doar că trebuie să dea cu subsemnatul pe blog-ul lui Mihalcea Nicolae urgent!

Blogosfera va avea de câştigat din această experienţă, iar firmele care caută promovare online vor avea de unde să aleagă.

comments

1 comments On Înainte de PH Pro Blog Meet Day

  • Multumesc pentru cuvintele frumoase. Imi doresc sa arat maine blogosferei Prahovene de ce este bine sa fim uniti, si de ce este si mai bine sa devina cat mai profesionisti.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer