Ioana Hotels Sinaia, pentru un sejur de poveste

Când nu dau cu parul, scriu de bine despre locurile minunate din România! Se întâmplă ca de această dată să citeşti o recomandare de cazare perfectă pentru Sinaia, undeva la înălţime, foarte aproape de telegondolă, uşor de-ajuns pe jos, dar şi cu maşina, un loc unde să fugi pentru zile bune şi să te-ntorci când vine frigul. Unde? La Ioana Hotels Sinaia!

Drept să vă spun, mi se cam acrise de Sinaia, poate şi din simplu fapt că mai tot omul îşi blochează oportunităţile turistice şi se îmbulzeşte către primul munte ivit în cale. Deşi primarul din Sinaia e activ pe Facebook şi tot pune poze din oraşul hrănit de turişti tot mai interesaţi de cota 2000, Sinaia Forever şi telegondolă, eu uitasem să-i mai fac o vizită de ani buni de zile (oraşului, nu primarului!). S-au schimbat multe între timp, iar Sinaia înfloreşte, poate şi din drag pentru turist, dar mai ales în scop electoral. Liberalul e muncitor, aşa că sinăienii vor şti întotdeauna să voteze corect, nu în funcţie de tigăile primite.

Când tot omul era la mare, am decis c-ar fi bine să nu urmez turma, ci să caut un loc răcoros şi plin de răsfăţ. Pândeam de multă vreme cazarea respectivă. Mereu mi-am spus că e scumpă şi că nu-şi merită banii, deşi era doar o prejudecată. Mai toate drumurile duc către Ioana Hotels Sinaia, iar chestiunea asta poate deveni frustrantă în caz că buzunarele’s goale sau banii de concediu s-au dus pe cazare într-un loc nu tocmai primitor.

ioana hotels noaptea
Aşa arată Ioana Hotels Sinaia pe timp de noapte

Când am sunat pentru rezervare la Ioana Hotels mă pregăteam să experimentez camera romantică, mai ales că e foarte lăudată pe internet, cuplurile fiind puse pe recenzii pozitive şi oferit 5 steluţe excepţionale. Mi s-a spus că pentru perioada solicitată de mine nu exista nicio şansă. Camera romantică e solicitată de toţi turiştii care calcă pragul hotelului de 5 stele câştigate pe merit! Am prins o cameră dublă la Ioana Hotels din Sinaia. Preţul a fost pus în balanţă cu răsfăţul şi calitatea serviciilor şi, spre norocul meu de milionar în vise, am găsit un echilibru perfect!

Ioana Hotels e locul unde merită să vii dacă ai chef să fii primit cu braţele deschise, locul unde te poţi caza cu întreaga familie sau te poţi relaxa alături de persoana iubită, idee care mă duce cu gândul la faptul că personalul hotelului este pregătit să răspundă celor mai exigente cerinţe. Preţul este uşor piperat pentru cazările de-o noapte, însă ofertele devin avantajoase pentru sejururi de 3, 5 sau chiar 7 nopţi. Hotelul pune la dispoziţia clienţilor şi o zonă de spa dedicată, dacă nu este inclus în preţul sejurului, acest serviciu este contra cost. Zona spa oferă: saună, jacuzzi şi masaj de relaxare. La jacuzzi vinul ( 200 ml) cu foiţă de aur costă 120 ron.

Forest restaurant

La micul dejun este recomandat să nu se prezinte persoanele aflate în proces de slăbire sau care ţin o dietă drastică 🙂 Glumesc! Meniul este variat, iar bufetul suedez acoperă toate pretenţiile culinare pe care le-ar putea avea cineva la prima oră.

Mai mult de-atât! Ioana Hotels Sinaia deţine un restaurant ridicat în mijlocul naturii, printre zecile de copaci lăsaţi să facă parte din arhitectura construcţiei. Nu e vorba de un restaurant oarecare, ci de un loc special! Eu am rămas plăcut surprins de felul în care se comportă ospătării cu oaspeţii, dar mai ales de gustul preparatelor. Meniul este atât de variat încât cei de la hotel s-au gândit să lase un exemplar în fiecare cameră… e un fel de biblie a gurmanzilor.

Focus Bar & Lounge

Focus Bar & Lounge este zona unde poţi întâlni confortul alături de-o carte bună şi-o cafea cu mult lapte şi doar un un plic de zahăr (gusturi de-alea mele, gen nu se discută!). Internetul merge bine atât la Focus Bar & Lounge, cât şi în cameră şi e absolut gratis pentru clienţi – am specificat acest detaliu pentru că în alte comentarii de pe internet se tot vorbea despre o taxă pentru internetul în cameră (spre beneficiu turiştilor, taxa a fost eliminată).

Concluzia e că am dat de-un loc fain în Sinaia şi că mi-ar plăcea să mai revin, să stau mai mult de 3 nopţi, să prind camera romantică şi să mai iau ceva sticle de vin din cramă, s-ajungă pentru fiecare seară siropoasă, cu declaraţii de dragoste şi cu spa la discreţie. Doar alcoolic să nu devin :))

Poze de la Ioana Hotels Sinaia

camera dubla ioana hotels 1
Aşa arată camera dublă de la Ioana Hotels din Sinaia.
camera dubla ioana hotels
Patul matrimonial de la Ioana Hotels are o adevărată poveste şi oferă un somn pe măsură. Dar cine vine să doarmă la hotel? 🙂
mesaj saltea Serta
Am stat să caut pe ‘net despre saltelele Serta şi-am dat de preţuri de peste 1000 de euro bucata. Să mai zică cineva că somnul bun e gratis!
baie ioana hotels
Aşa arată baia la camera dublă la Ioana Hotels Sinaia.
meniu minibar ioana hotels
Preţuri minibar Ioana Hotels Sinaia
exterior restaurant forest
Restaurant Forest exterior – integrare copaci în arhitectură

 

restaurant forest sinaia
Intrare restaurant Forest Sinaia
meniu restaurant forest
Preparatele din Forest restaurant le găsiţi ilustrate aici
antreu restaurant forest
antreu Forest restaurant
salata Caesar
Preparat Forest restaurant: Salată Caesar
ghiveci Forest
Preparat Forest restaurant: Ghiveci Forest
grill mix
Preparat Forest Restaurant 2 persoane: Grill Mix
la Forest restaurant
Selfie cu iubita la un pahar de vin în Forest restaurant
Focus Bar & Lounge
Selfie cu ursul în Focus Bar & Lounge
exterior ioana hotels 2
Loc de joacă în aer liber, de dat în balansoar şi de meditat 🙂

Costul unui sejur de 3 nopţi cu plimbări zilnice, mers până la cota 2000, mâncat de cel puţin două ori pe zi şi cel puţin o dată la Forest restaurant este de 500 de euro (preţul este orientativ şi nu include transportul şi eventualele suveniruri).

comments
Share articol: