Încă 2 camere de evadare în Ploieşti via Escape Republik

escape republik
Mircea, antreprenorul acestui business, în timpul instructajului alături de echipa care se pregătea să intre în camera Zodiac a Escape Republik.

Escape Republik este un nou business deschis în Ploieşti, cu două camere de evadare. Ieri, la cererea organizatorilor, alături de mai mulţi prieteni pe care i-am adunat, cu mic cu mare, direct de pe Facebook, am decis să trecem de două obstacole, evadând cu greu din jocurile atent construite, cu lumini “dubioase”, sunete tensionante şi temperaturi ce nu te lasă să evadezi aşa uşor.

Camerele de evadare se află foarte aproape de piaţa de la Halele Centrale, pe Strada Gheorghe Doja, vizavi de poliţie. Adresa exactă este: Gheorghe Doja nr.88, Ploiești, Prahova, Romania 100141, gen ştie gps-ul!

Escape Republik Ploieşti joacă pe două fronturi: în timp ce o cameră de evadare  (Zodiac se joacă în cel mult 6 persoane) oferă o aventură zodiacală plină de logică şi joc în echipă, camera haker-ului (Legion se joacă în cel mult 3 persoane) arestat de poliţie oferă pasaje secrete şi coduri morse pe care doar adevăraţii pasionaţi de comunicare şi calculatoare le pot sparge. Am evadat la timp din ambele camere, deşi, fără ceva ajutor (3 indicii), nu cred că descopeream misterele ascunse la fiecare pas.

Mic fragment din Legion Escape Republik

Iar dacă vă întrebaţi de ce râde Sisqo pe fundal, e pentru că în loc de indiciu, am primit o coală albă… C-aşa-i în escape room cu prietenii :). C-aşa-i în Escape Republik!

Cei interesaţi să testeze aceste două noi jocuri de tip escape room din Ploieşti îşi pot rezerva intrarea pe site sau pot discuta direct cu organizatorii pe fb.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: