Ionuţ Georgescu: “Povestea Asesoft merită să meargă mai departe!”

Ionuţ Georgescu în Generaţia lui John
Ionuţ Georgescu, preşedinte executiv al CSU Asesoft Ploieşti, vorbind despre importanţa baschetului în România şi despre profilul suporterului ideal, în cadrul emisiunii “Generaţia lui John“.

Ionuţ Georgescu, actual preşedinte executiv al CSU Asesoft Ploieşti, spune lucrurilor pe nume în cadrul emisiunii Generaţia lui John. Pare genu’ de om suficient de tânăr cât încă să lupte, dar matur peste limite cât să-şi cunoască adversarii ca pe o provocare.

Ionuţ Georgescu luptă cu schimbările pe care le întâmpină alături de echipa de baschet. E un moment în care suporterii trebuie să ştie cu ce se mănâncă sportul ăsta şi să îşi dorească ca meciurile să fie cu bilet, pentru spectacol şi performanţă. Sportul merită să fie un simbol pentru tinerii care s-au îndrăgostit prea tare de noua religie numită tehnologie.

Baschetul, ca orice alt sport, înseamnă simbol pentru comunitate, dar mai ales business. Cum principalul investitor s-a retras din această poveste, momentele au început să devină tot mai tensionate, financiar discutând.

Urmăreşte integral emisiunea în care Ionuţ Georgescu a vorbit deschis despre baschet şi suporterii CSU Asesoft Ploieşti!

Ionuţ Georgescu în Generaţia lui John!

comments
Share articol: