Iphone 5 mă enervează la culme. Mâine se aruncă bani pe tehnologie!

Îmi place felul în care cei de la Apple îşi fac reclamă şi cred că vor avea succes cu Iphone 5. Ceea ce nu mă lasă să fiu fascinat de această tehnologie de ultimă oră, este preţul exorbitant pe care, în principal, nu mi-l permit. Sume piperate şi puţine funcţii suplimentare. Sper să se inventeze telefonul care nu face nimic şi să coste o avere – am o vagă bănuială că şi o astfel de idee s-ar vinde bine şi oamenii ar fi fascinanţi de publicitatea din spatele produsului, nu de ceea ce ştie produsul în sine să facă.

Am testat cele mai noi telefoane ale anului 2012 şi mi-a ajuns în mână chiar şi un prototip al Iphone 5, un fel de replică arătoasă, o chinezărie căreia nu am apucat să-i fac o poză. Din ce am înţeles, Iphone 5 va pune mare preţ pe securitate şi autentificarea prin amprentă digitală. În acest fel, cei care vor să facă plăţi online, vor avea la dispoziţie o siguranţă îmbunătăţită. Piaţa online abia îşi aşteaptă noii clienţi. În România fenomenul Iphone 5 va prinde repede, chiar dacă nu e decât o fiţă pe bani buni care să atragă gaşca de prieteni. Asta cred eu că înseamnă Iphone 5 pentru români. Sunt un frustrat care nu-şi permite tehnologia asta, dar în acelaşi timp sunt un conştient ce ştie că astfel de investiţii nu sunt “sănătoase”.
De ce să-mi cumpăr Iphone 5? Cu ce îmi îmbunătăţeşte viaţa acest ceva nou de pe piaţă? Motivaţia e seacă şi nu sunt în stare să mă mândresc cu o astfel de achiziţie. Se pune prea mare accent pe tehnologie, dar nu suntem în stare să ne plătim facturi restante la serviciile de zi cu zi. Ne facem rate la astfel de porcării şi ne ia durerea de cap când vedem că frigiderul face striptis cu lumina stinsă.

Mâine, 12 septembrie 2012, se lansează oficial Iphone 5. În plină criză românească, se aşteaptă cu sufletul la gură o super ofertă de la o reţea de telefonie mobilă, care poate, va veni cu drag de sărbători. Românaşul visează la Iphone 5 şi până când vine oficial şi în România, se poate uita pe youtube sau pe internet în general, la ceea ce postează străinii.

Am înţeles că Iphone 5 a copiat HTC (sursă) şi din acest motiv telefonul ar putea fi interzis în America. Nici China nu stăpâneşte bine această promovare a noului Iphone şi din această cauză există mici dubii cu privire la succesul Iphone 5. Sper, în aceeaşi măsură, că nu e o ieftină strategie de marketing.

Cine are bani, să-i cheltuie! Cine nu, să mintă-n continuare!

comments
Share articol: