M-am îndrăgostit iremediabil de un trabant

Klausenburg Retro Racing
Mirel Georgian Bolboaşă, portar la FC Petrolul Ploieşti

Am acceptat cu drag invitația de a prezenta startul festiv al mașinilor mai vechi de 20 de ani, conduse de șoferi pasionați de viteză, cai putere și viraje controlate. Alături de primarul Adrian Dobre și de sutele de spectatori, am cunoscut oameni faini veniți din toate colțurile țării alături de bijuteriile lor pe patru roți. 

Cei de la Klausenburg Retro Racing, organizatorii evenimentului automobilist în frunte cu Horațiu Anghel, un clujean de nota zece, au reușit să ajungă pentru prima dată în Ploiești, iar eu mă bucur tare mult că începe să se întâmple ceva bun în orașul ăsta!

Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul a două zile, iar parcul din zona Ploiești Vest a reușit să găzduiască eficient manșele cronometrate. Da, parcul n-are copaci, dar asfaltul e bun! 

Trabantul la care încă mă gândesc 🙂

Chiar dacă visez la un mini Cooper One, se pare că m-am îndrăgostit iremediabil de un trabant care prinde undeva la vreo 200 km/h și ia virajele ca uns. Parcă zboară, nu alta! Dacă nu mi-l scot din minte, curând o să vă salut din trafic, fără să știți ce se ascunde sub capota mea. Promit să fiu cuminte și să cedez pedala de accelerație în detrimentul prudenței în trafic. 

Startul festiv al Klausenburg Retro Racing Ploieşti 2018

De reținut este deschiderea pentru astfel de evenimente pe care a avut-o publicul ploieștean și faptul că orașul crește datorită celor care văd potențialul din orașul lui Caragiale. 

Imagine de la startul festiv.

Horațiu Anghel promite că și anul viitor va ajunge cu evenimentul în Ploiești, iar vestea asta este cel mai bun feedback pe care îl pot primi ploieștenii în acest moment. 

comments
Share articol: