Lansare site – Citate motivaţionale despre călătorii

Rutina zilnică ne dă peste cap adevăratele trăiri de care orice om ar trebui să aibă parte. Am descoperit un proiect îndrăzneţ ce se va lansa marţi, 28 august 2012 . 365TravelQuotes.com încearcă să motiveze oamenii să plece în vacanţe, renunţând la plăcerile tehnologiei sau la renovarea casei.

Vacanţele în doi au nevoie de stimuli motivaţionali, dar şi de un buget. Mulţi dintre noi facem eforturi suplimentare pentru a ne putea permite o mini vacanţă. Economiile acumulate în jumătate de an, pot face minuni pentru un cuplu ce vrea să descopere misterele unei ţări sau să ajungă pe cel mai înalt vârf muntos. Site-ul va cuprinde texte/creaţii motivaţionale însoţite de poze din vacanţe trimise din partea cititorilor.

Experienţele pe care le trăim explorând noi senzaţii şi locaţii reprezintă cele mai mari bogaţii pe care ni le poate dărui această lume plină de un cumul material pe care aruncăm banii. Să lăsăm tehnologia să funcţioneze aşa cum poate, pereţii casei să-i îngrijim şi să ajungem la un echilibru al vieţii care să ne permită mai multe vacanţe într-un an şi mai multă recunoştinţă faţă de trăirile intense pe care le putem avea într-un ambient inedit.

Îmi place ideea lui Bogdan Cojocaru şi o susţin prin aceste rânduri! Sper să existe suficient material de editat şi de postat pe site/blog. Cu prima ocazie, dacă voi surprinde cadre uimitoare cu aparatul meu de fotografiat, voi încerca să le trimit spre acest site pentru a motiva şi alţi oameni să călătorească.

Succes!

 

comments

2 comments On Lansare site – Citate motivaţionale despre călătorii

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer