Laptop Toshiba Satellite P855-10Q

L-aş numi “laptop-ul casetofon”, “laptop-ul bun la toate”, “laptop-ul care nu se blochează”, “laptop-ul care-şi merită banii”.  Cu Toshiba Satellite P855-10Q perspectivele virtuale ţi se schimbă la 180 de grade, indiferent cât de pretenţios eşti. Design-ul atractiv, însoţit de o carcasă din aluminiu, pot atrage priviri străine atunci când navigarea sau munca cea de toate zilele se efectuează într-un loc public(o cafenea?). Răcirea acestui laptop este eficientă, făra probabilitatea ca laptop-ul să se încingă sau să se restarteze, în condiţii de uz maxim. Procesorul  i7-3610QM face faţă oricărei provocări şi aduce aplicaţiile şi jocurile, mai aproape de utilizator, cu încărcări rapide şi eficiente. Placa video Intel HD Graphics 4000 permite cerinţe avansate atunci când se doreşte un laptop pentru editare audio-video, dar şi pentru vizionarea filmelor la calitate HD/Blu-Ray. Memoria RAM este de tip DDR 3 şi are o capacitatea de 8192 MB. Achiziţionează acest laptop şi vei avea suficient spaţiu de stocare – 1 TB. Sunt mulţi “onlainări” care nu sunt de acord cu astfel de achiziţii şi care doresc să-şi cumpere în mod separat hard disk-uri externe, chiar de mici capacităţi, pentru o siguranţă sporită. Toshiba Satellite P855-10Q e prietenos, util şi te invadează încă din  primul moment cu suficiente informaţii ce reuşesc să familiarizeze şi să fidelizeze orice navigare.

Cum se aud difuzoarele Toshiba Satellite P855-10Q

Laptop-ul ăsta e un casetofon! Difuzoarele stereo încorporate,  Harman Kardon, exprimă fidelitatea şi claritatea sunetului. Filmul vizionat are perspectivă de cinema din punct de vedere audio, dar nici imaginea nu este mai prejos. Aşa cum spun şi cei de la Harman Kardon, sunetul a fost făcut pentru a putea fi “văzut”. Mă mulţumeşte sunetul redat de către cele două difuzoare şi cred că ar face faţă şi la o petrecere restrânsă. E incredibil, dar laptop-ul ăsta e puternic şi greu de înlocuit!

Display-ul de tip LED

Display-ul de tip LED se prezintă bine şi în condiţii de iluminare excesivă, dar este recomandată evitarea zonelor cu reflexii solare pentru a omite disconfortul vizual.Experienţa este unică chiar şi în conversaţiile video online, ce pot transmite şi recepţiona imagini cu o calitate potrivită pentru pretenţiile majorităţii. Camera web este poziţionată în renumita “locaţie” şi are grijă să capteze imagini cu o rezoluţie de 1.0 MP.

Bateria laptop-ului se încarcă în aproximativ o oră şi jumătate şi poate ţine până la 3 ore, atunci când solicitările sunt moderate. Nu e nevoie să mă credeţi pe cuvânt, ci e bine să vă convingeţi singuri, pentru o demonstraţie calitativă!

Tastatura iluminată şi butonul verde

Tastatura iluminată reprezintă un beneficiu major pentru această investiţie. Nu mai ai nicio scuză! Tastatura poate fi folosită cu uşurinţă şi în miezul nopţii. Butonul verde se prezintă la datorie în această construcţie solidă, ce-ţi dă impresia că ţii în mână o adevărată fiară plină de tehnologie. Ce face butonul verde? Economiseşte din energia bateriei, reduce anumite caracteristici ale laptop-ului şi îl lasă pe utilizator să-şi facă treaba. Altfel spus, navigările pe internet nu au nevoie de toată puterea laptop-ului, iar culoare verde dă replică şi către un stil de viaţă ECO. Optimizarea energiei la doar un buton distanţă.

Cei de la evoMAG m-au lăsat să testez acest laptop “pe toate părţile” şi să apreciez la adevărata valoare “casetofonul” Toshiba Satellite P855-10Q. Forumiştii discută despre un preţ ridicat pe care acest produs îl prezintă, însă eu vreau să aduc o replică în acest context şi cred că merită validată: Un business trebuie să rămână business! Evoluăm mai rapid decât ne-am imagina, iar tehnologia este tot mai ieftină! Acest laptop, parte din categoria portabile, “nu moare” după un an de utilizare, ci prezintă aspecte ce garantează o funcţionalitate de până la 10 ani, în condiţii de protecţie sporită. Pentru o siguranţă absolută, acest produs are o garanţie de 3 ani din partea magazinului online.

comments
Share articol: