Medicul meu stomatolog, dr. Bogdan Rizea

Igiena orală e importantă! E adevărat, mă neglijez şi las totul pe ultima sută de metri! Nu, asta nu înseamnă că sunt certat cu periuţa şi pasta de dinţi, dar, când mi se iveşte o carie în gură sau o durere de nedescris, astept să treacă totul de la sine (o mare greşeală!).

Citește și: De ce mi-am pus aparat dentar cu safir și care e faza cu ocluzia. Prima zi

Am aşteptat zile bune, dar durerea nu a dispărut. De la o măsea cariată, durerea s-a mutat undeva către gingie şi, căutând pe internet informaţii despre ce se întâmplă în cavitatea bucală, am rămas şocat. Fără prea multe cunoştinţe în domeniu, de la o “bubă” minoră, am ajuns să caut detalii despre abces, apoi am căutat intervenţii chirurgicale şi, de aici, a început o adevărată fobie! Sfatul meu: nu vă omorâţi timpul cu tot felul de imagini de pe internet în ideea de a vă stabili singuri un diagnostic! O programare la medicul stomatolog este cea mai relevantă idee pentru o astfel de situaţie!

Am trecut pragul multor cabinete de stomatologie din Ploieşti. În zona mea, am reuşit sa număr zece cabinete îndrăzneţe care-şi ofereau serviciile la preţuri piperate şi condiţii mizere (serios, sunt şi excepţii la mijloc, însă turma îşi spune cuvântul). Pentru mine, e importantă curăţenia într-un cabinet şi felul în care personalul discută cu pacientul/clientul.  Sunt vorbăreţ şi nu-mi place muţenia!

Am aflat de medicul stomatolog, Bogdan Rizea, de pe facebook

S-a dus vremea recomandărilor în ceea ce mă priveşte! Sunt prins într-o capcană a oamenilor care mă agasează, doar pentru a spune o vorbă bună despre ei, chiar dacă nu toate lucrurile sunt roz. Nu pot să mint cititorul şi nici gogoşele nu vând pe blog. Pentru că facebook-ul ştie tot ce fac, chiar dacă sunt secretos din fire, mi-a apărut o legătură către un cabinet stomatologic din Ploieşti, aproape de mine, amplasat în zona centrală a oraşului.  Treburile se înrăutăţiseră în gura mea şi nu mai suportam amânarea. Am zis că dacă stau pe gânduri, s-ar putea să intru direct în operaţie (intervenţie chirurgicală). Am luat contact cu medicul stomatolog Bogdan Rizea şi am stabilit o primă întâlnire, în ideea unei consultaţii generale.

Medicul stomatolog, Bogdan Rizea

Am intrat pe google, am dat câteva căutări rapide (stomatolog Bogdan Rizea) şi am găsit recenzii pozitive în ceea ce-l priveste pe individul din poveste! Cu internetul la îndemână, am început să prind curaj! Situat pe strada Fortunei, cabinetul stomatologic al Dr. Bogdan Rizea, este unul intim, primitor, iar comunicarea este eficientă. Apropo! A ţinut să-mi numere din start toate cariile, să mă avertizeze de pericolele din cavitatea bucală şi să-mi spună cu ce ar fi bine să începem (să nu uit să ţin gura deschisă!). M-am speriat pentru moment, desi am apreciat tehnica lui constructivă de a-mi înlătura frica de dentist şi de a trece la treabă!  Medicul are o mână uşoară, anestezia nu am simţit-o, deşi, la alte cabinete, simţeam o durerea intensă, locală, dar de scurtă durată. Mi-am spus că nu am abces, ci o aftă minoră, care va trece de la sine, dar cariile erau cazate pe măsele de ceva vreme!

E medicul meu stomatolog şi îl recomand cu drag(DENTARIZEA.RO)! Nu s-a terminat “lucrarea”, ci intervenţiile continuă. Tarifele sunt acceptabile, în condiţiile în care unii percep suprataxă pentru că au un număr mai mare de diplome obţinute prin străinătate. Mă simt bine, dinţii “calcă” bine, iar plombele şi-au “intrat în drepturi”.

În treacăt, dentistul mi-a povestit şi despre intervenţiile complexe, cum ar fi implantul dentar. Chiar dacă tehnologia permite “cai verzi pe pereţi”, dinţii naturali sunt cei mai buni. Periajul, apa de gură şi aţa dentară sunt obligatorii pentru a avea o dantură sănătoasă şi un zâmbet de invidiat!

P.S. Mulţumesc, Dr. Bogdan Rizea!

Citește și: DENT ESTET a ajuns în Ploiești. Citește articolul și vezi cum poți câștiga o ședință completă de profilaxie Bright&White și un tratament de albire

comments
Share articol: