Miruna Andreea Găman, elevul anului 2012

Miruna Andreea Găman învaţă la Colegiul Alexandru Ioan Cuza din Ploieşti. Astăzi, Primaria Muncipiului Ploieşti a desemnat-o ca fiind elevul anului 2012, în urma rezultatelor excepţionale pe care le-a evidenţiat la Olimpiada Internaţională de Geografie! Premiul acordat de către Primăria Ploieşti a fost unul substaţial, în valoare de 1000 de lei, plus o diplomă bună de pus în ramă.

Generaţia din care Miruna Andreea Găman face parte, are şansa de a influenţa România în bine şi de a da un exemplu bun de urmat pe viitor. Un astfel de elev are nevoie de toată atenţia şi sustinerea celor cu potenţial financiar, îndreptaţi spre calitate şi succes. Medialia de argint obţinută de către acest elev, are puterea ca peste ani să arate cu degetul către cei care au prea mult, dar nu au făcut nimic pentru România.

Miruna Andreea Găman trebuie pusă în evidenţă pe toate canalele media. Merită totul respectul şi nu trebuie să treacă neobservată! Pe această cale o învit în “generaţia lui John”, difuzată la Prahova TV, pentru a arăta tinerilor că se poate!

comments

1 comments On Miruna Andreea Găman, elevul anului 2012

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer