Din show-urile tv care încă prind la români

Imaginea televiziunii româneşti are de suferit şi scoate la iveală cele mai proaste produse, în încercarea de a căpăta o audienţă constantă. Cutremurul ce are loc la nivel de cultură a fost anihilat de forţa silicoanelor, iar fenomenul numit prostituţie e imbibat în mintea consumatorului de imagine şi sunet.

Aseară am tras un ochi la tv şi am prins fragmente din Capatos, dar şi din Cancan TV. Capatos a ajuns la limita puterilor, iar formatul a suferit schimbări majore. Cruduţa doar pare mai inteligentă, iar studioul e prea mare pentru un produs atat de ieftin. Like-uri pe facebook şi câştiguri minore. Prosteala prin tv e o adevărată artă pentru cei care câştigă bani din publicitate.

La Cancan Tv, aseară, s-a prezentat Diaconescu, Dan Diaconescu! Cu o simplitate de invidiat, a povestit exclusivităţi din viaţa intimă. Acest individ are tot mai multă prezenţă media în ultima vreme, indiferent de postul de televiziune pe care aş butona. Faptul că ştirile naţionale îl conţin şi îl arată cu degetul, propagă un interes pur românesc pentru un manipulator de vârf. Are o mulţime de voturi asigurate, iar la următoarele alegeri s-ar putea să rămânem şocaţi de scorul pe care îl va înregistra, în caz că va candida. Diaconescu nu e un Dumnezeu şi nici vreun mare inteligent, e doar un oltean ce scoate bani de pe urma proştilor, de ani buni. Sursa de prostie este nelimitată, iar felul în care piaţa se comportă azi, îl împinge pe acest omuleţ pe primul loc.

Silicoane sau Dan Diaconescu?

comments
Share articol: