Sinaia Forever 2012 cu poze şi impresii

Grătarele au sfârâit fără ruşine pe tot parcursul evenimentului Sinaia Forever 2012. Casino Sinaia a împlinit 100 de ani, iar prezenţa turiştilor a fost neîncăpătoare. Cu succes s-au vândut cărnuri fripte şi alte combinaţii delicioase din partea unor producători de renume. Am văzut şi carne reîncălzită la cuptorul cu microunde, dar am gustat doar bunătăţi preparate pe loc, ca să-mi fie digestia uşoară.

Bugetul personal (în doi) alocat acestui eveniment a fost de 200 de ron fără transport, refuzând cu orice preţ să mă îndop cu grăsime plină de sare. Un peisaj extras parcă din oborul ploieştean, cu oameni care nu se uitau pe unde merg şi cu preparate servite în grabă. Cartofii prajiţi erau reci, iar hamsiile aşteptau o gătire ca la carte. Kiss FM s-a auzit pe toată strada principală din Sinaia, la un volum nesimţit, ceea ce m-a făcut să servesc bucate ţărăneşti pe muzică întreruptă de prea multă publicitate. Telegondola din Sinaia a servit preturi reduse cu 50% doar pentru ziua de vineri 28.09.2012, iar în weekend preţuri au revenit la suma de 32 lei urcare-coborâre, de persoană.

Sâmbătă seară am prins şi scena în acţiune, iar singurul artist care m-a şocat în mod plăcut cu prezenţa, a fost Puya (Live, frăţică!). Alex Velea mi-a demonstrat că dragostea e în minim doi, iar domnişoara prezentator s-a lăsat dusă de val şi ne-a îndemnat la dragoste în minim 25 de mii de oameni. Scene fierbinţi la Sinaia? Voltaj a fost trupa pe care am aşteptat-o cu sufletul la gură, dar după trei piese cântate, m-am retras, de teamă să nu mă plictisesc de tot. Am pierdut focul de artificii sau mai bine zis “iluminarea” şi am prins un drum liber spre Ploieşti.

Felicitări primarului Vlad Oprea, dar cam slăbuţ anul ăsta. Măcar telegondola trebuia sa aibă reducere pe tot parcursul evenimentului, mai ales ca urcă doar 400m, iar telecabina, în aceeaşi bani, urcă dublu.

Am şi poze de la Sinaia Forever 2012, dar nu sunt strălucite:

comments

1 comments On Sinaia Forever 2012 cu poze şi impresii

  • Impresia asta, de obor, mi-a lasat-o si mie festivalul sinaia forever. Insa atmosfera ok, lume multa si vesela, iar concertul a stimulat consumul de alcool.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer