Morar şi brăţările shamballa

Brăţările shamballa au ajuns şi în România, iar vedetele de televiziune nu rezistă fără să se etaleze cu ele. O modă fină şi de bun gust pentru cei care caută magia brăţărilor shamballa. Pe Morar, moderatorul emisiunii “Răi da’ buni”, l-am surprins având la mâna dreaptă mai multe brăţări shamballa. Expunerea în media cu astfel de accesorii, promovează, în mod exclusivist, un trend plin de poveste. Brăţările shamballa au un ambalaj ce ar atrage orice om interesat de spiritualitate şi de energiile pozitive. Brăţara în sine are un cost de producţie relativ ieftin(preţul nu trece de 10 euro), fără a adăuga pietrele swarovski ce pot fi descoperite pe anumite modele de brăţari de acest gen.

La noi, aici, în ţărişoara asta, brăţarile shamballa au fost deja “piratate”, iar sumele plătite de curioşi sunt exorbitante. Şarlatanii vând pe internet aceste brăţări folosindu-se de imagini de pe internet – produsul în sine, care ajunge la client acasă, nu corespunde cu promisiunea vizualizată în magazinul online.

În scurtă vreme, orice român va avea acces la aceste brăţări ce pot avea aspect ţigănesc, iar alegerile greşite pot da foarte prost pe mâna purtătorului.

 

comments

4 comments On Morar şi brăţările shamballa

  • Pretul nu trece de 10$ in afara, insa la noi o gasesti la 100-110 ron, ca romanul stie sa produca bani. Din pacate sunt si de proasta calitate, ai ”norocul” sa ajunga la tine cu pietre sarite, iar furnizorii dau vina pe firmele de curierat ca nu le transporta corespunzator. Eu zic daca ai drum pe afara sa le achizitionezi de acolo, la noi foamea de bani si nesimtirea inca sunt pe locuri fruntase.

    • Ce coincidenţă! Şi iubita mea a comandat de pe internet o brăţără shamballa cu pietre sărite! Nu a fost vinovat serviciului de curierat, asta pentru ca ambalarea a fost corespunzătoare, iar produsulul nu a fost expus niciunui risc! Minciună, naiviate şi multă publicitate. Eu nu aş da mai mult de 50 de lei pe o brăţărică d-asta!

  • 50 lei ?! e un snur cu noduri si bile ! eu n-as da mai mult de 10 lei. bine, daca e cu sw-uri, mai mult, dar totusi… Am vazut lucruri cu mult mai mult bun gust, din materiale semipretioase la banii astia. dar evident nu e treaba mea. e o vorba “nu e prost cel care cere…”

  • Aceste bratari sunt superbe!!!!!!!!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer