Morar şi brăţările shamballa

Brăţările shamballa au ajuns şi în România, iar vedetele de televiziune nu rezistă fără să se etaleze cu ele. O modă fină şi de bun gust pentru cei care caută magia brăţărilor shamballa. Pe Morar, moderatorul emisiunii “Răi da’ buni”, l-am surprins având la mâna dreaptă mai multe brăţări shamballa. Expunerea în media cu astfel de accesorii, promovează, în mod exclusivist, un trend plin de poveste. Brăţările shamballa au un ambalaj ce ar atrage orice om interesat de spiritualitate şi de energiile pozitive. Brăţara în sine are un cost de producţie relativ ieftin(preţul nu trece de 10 euro), fără a adăuga pietrele swarovski ce pot fi descoperite pe anumite modele de brăţari de acest gen.

La noi, aici, în ţărişoara asta, brăţarile shamballa au fost deja “piratate”, iar sumele plătite de curioşi sunt exorbitante. Şarlatanii vând pe internet aceste brăţări folosindu-se de imagini de pe internet – produsul în sine, care ajunge la client acasă, nu corespunde cu promisiunea vizualizată în magazinul online.

În scurtă vreme, orice român va avea acces la aceste brăţări ce pot avea aspect ţigănesc, iar alegerile greşite pot da foarte prost pe mâna purtătorului.

 

Visited 1 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: