Multe cuvinte se scriu după moartea lui Sergiu Nicolaescu

A murit Sergiu Nicolaescu, azi, 03.01.2013.  Un reprezentant de temut al filmului românesc de calitate a plecat dintre noi, dar a lăsat în urmă momente memorabile ce vor fi rulate cu drag, adevăraţilor cinefili. Cele mai multe cuvinte se scriu după ce acest minunat om ne părăseşte, pentru totdeauna. Suntem disperaţi să vindem, atât în online, cât şi în offline,iar această ştire va zgudui întreaga Românie. Până la apusul soarelui nu va fi ţipenie de om care să nu ştie de adormirea marelui regizor.

De azi, Sergiu Nicolaescu a trecut în nefiinţă şi se vorbeşte despre el la trecut. “Copiii” lui s-au făcut mari şi sunt apreciaţi la nivel mondial. Şi-a anunţat moartea în Parlament şi la televiziune, dar “ea” a venit mai repede decât se aştepta. Dorinţa lui cea mare era sa mai producă încă două filme.Sergiu Nicolaescu Marile nume ale României încep să moară. Valorile sunt călcate în picioare, iar moartea unui om bun trebuie să nască, la foc continuu, zeci de alte nume ce vor influenţa pozitiv această crudă societate însetată după câştig bănesc.

Dacă nu exista Revoluţia din 1989, Sergiu Nicolaescu l-ar fi omorât pe Ceauşescu cu mâinile lui, iar apoi s-ar fi sinucis!

O afecţiune cronică digestivă poate duce la peritonită, iar mai apoi la “linişte”.

Sergiu Nicolaescu rămâne un câştigător neînfricat chiar şi după moarte! Rămâi cu bine, maestre!

 

Visited 1 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: