Eu îţi prepar o cafea, iar tu faci o faptă bună! Ce zici, ne vedem joia asta?

despre noi
imagine cu titlu ilustrativ care sugerează implicarea activă a societăţii

Toată lumea vrea să facă fapte bune, cel puţin în teorie. Practica are o oarecare latenţă, greu de analizat şi intepretat. În cazul de faţă, am simplificat lucrurile şi le-am făcut arătoase, pe placul celor care sunt dipuşi să îmbine utilul cu plăcutul. La mijloc e vorba de socializare activă şi de o cauză nobilă. Joia aceasta se întâmplă să fiu prezent în cea mai tare cafenea a momentului din Ploieşti, în calitate de voluntar barista, alături de alţi bloggeri ai oraşului, pentru a susţine proiectul caritabil, “O cafea = o faptă bună”. Reţeta acestui eveniment este una uşor de abordat de întreaga comunitate ce-şi doreşte să susţină o familie care a rămas pe drumuri din cauza unui incendiu.

[click pentru detalii ale cazului umanitar]

Tu unde-ţi bei cafeaua joia asta?

Vrei să bem o cafea? Sau şi mai simplu, vrei să mă vezi la treabă, în timp ce-ţi prepar o cafea? Joia aceasta este momentul potrivit! Alături de cei mai implicaţi bloggeri din Ploieşti şi cu susţinerea absolută a oamenilor de la Gloria Jean’s Coffees, vom dona toate încasările din ziua de 18 decembrie 2014, unei poveşti care merită mai multe zâmbete de la viaţă. V-am zis că e simplu? Veniţi, consumaţi o cafea şi astfel, sunteţi automat înscrişi în acest gest construit cu drag şi spor pentru oamenii defavorizaţi.

Cum ajungeţi joi la cafenea?

Nu cred că e complicat de ajuns la destinaţia cu iz de vorbă şi cafea. Stiţi unde e AFI Palace Ploieşti, nu? Ei bine, cafeneaua se află pe partea dreaptă, la intrarea IRIS! E loc pentru toată lumea şi acceptăm zâmbete şi plăcere pentru fapte bune. Abia aştept să vă prepar o cafea!

Program de funcţionare proiect: 11:00 – 20:00.

comments
Share articol: