Oameni care schimbă lumea în doar 8 ore

8 ore peste program 2015
O parte dintre voluntarii profesionişti aflaţi într-un schimb de idei în cadrul proiectului “8 hours overtime for a good cause”. Ploieşti, 2015

Cum au fost cele 8 ore peste program în Ploieşti?

Am întâlnit oameni care schimbă lumea. Oameni care şi-au dedicat 8 ore din timpul lor liber pentru o cauză bună. Cu bucurie vă anunţ că am reuşit să fiu prezent la evenimentul “8 hours overtime for a good cause” în calitate de voluntar profesionist. Nu mi-am permis aşteptări din partea nimănui, asta pentru că într-o seară de vineri, imediat după programul de lucru, te poate prinde o lene acută cu tranziţie directă către pat. Lucrurile au fost cu mult peste aşteptări. Am admirat felul în care oamenii s-au detaşat de tot ce ţine de viaţa lor privată, de telefoane şi Facebook, pentru a cerceta cauzele expuse de către asociaţiile înscrise în proiect.

Cei de la Fundaţia Comunitară Prahova au monitorizat atent fiecare etapă înscrisă în agendă, motivând fiecare voluntar şi consultându-se cu facilitatorii pentru o statistică la cald, dar mai ales pentru a interveni în caz că lucrurile se îndreptau către cărări străine.

Comunicarea face bine, mai ales dacă există un cadru organizat şi oameni care zâmbesc cu drag, pentru că aşa simt şi pentru că sunt pregătiţi să-şi investească timpul şi experienţa pentru comunitate.

Implementare proiecte pentru Asociaţia Club Sportiv Roţile Schimbării

Costin DumitruDe Asociaţia Club Sportiv Roţile Schimbării am auzit cu ceva vreme în urmă, atunci când l-am avut învitat în emisiune pe Costin Dumitru, membru al asociaţiei, om în scaun cu rotile, om pe care te poţi baza şi expert în tot ceea ce ţine de mediul online. Om ca noi toţi care zâmbeşte şi trăieşte. Atunci când singura modalitate de a te deplasa este cu ajutorul unui scaun rulant, ai de luptat cu tine şi cu cel mai înalt vârf pe care ţi-l arată orizontul.

logo club sportiv rotile schimbariiAsociaţia Club Sportiv Roţile Schimbării va aborda în următoarea perioadă două direcţii concrete menite să aducă profit în cadrul asociaţiei şi o bună informare către publicul larg asupra drepturilor pe care le au persoanele cu dizabilităţi motorii. Vor exista mai multe tipuri de evenimente sociale în următoarea perioadă alături de asociaţie la care sper să puteţi participa în număr cât mai mare. Pentru informaţii, suport şi idei geniale, asociaţia comunică eficient pe pagina oficială de Facebook.

Cu ce rămân în urma acestui proiect?

Cu dragul de a vă spune că în lumea asta există oameni care reuşesc să schimbe lumea, oameni care, indiferent de ancorarea pe care o au în viaţa cotidiană, investesc timp extra pentru ca seminţele implementate să crească şi să dea roade pentru un viitor care a trecut cu brio de proiectul pilot. Rămân cu experienţa pe care mă bucur că o pot afişa aici, în mediul online, pentru şi mai multă implicare. Vreau şi sper ca astfel de momente să poată inspira şi companiile care s-au blocat undeva în drumul către evoluţia financiară, dar mai ales, care şi-au neglijat adevăratul scop – mulţumirea şi fidelizarea clienţilor.

comments
Share articol: