PH Blogmeet 2014 (întâlnirea). Idei despre noi începuturi?

Blogosfera prahoveană a fost activă în weekend, chiar şi în mediul offline, acolo unde s-au desfăşurat activităţile de socializare. Nu am putut trece cu vedere un astfel de eveniment şi mi-am făcut apariţia într-un cadru plin cu oameni frumoşi, parcă pregătiţi pentru a scrie din pasiune, mai mult decât pentru bani. Nu e rău începutul, dar parcă e acelaşi început rulat la nesfârşit! Cu fiecare blogmeet îmi fac noi speranţe şi sper într-o îmbunătăţire a online-ului şi a degetelor ce sunt puse pe produs conţinut. Multe nume noi au intrat în scena blogurilor şi am depistat potenţial cu carul . Avem nevoie de roţi solide! Locaţia aleasă a fost destul de zgomotoasă, dar primitoare, cu bere ieftină şi scaune din plin. Să fi fost vreo 20 de blogări în ecuaţia asta. Există şi o listă fizică, realizată pentru a cuprinde prezenţa tuturor pasionaţilor de wordpress, domenii punct ro şi hosting de calitate. Mă bucur pentru primii 7 ani pe care i-a împlinit Dragoş în blogosferă şi-i spun că nici eu nu sunt mai departe … sau sunt mai bătrăn (trebuie să verific treaba asta). Aş vrea să analizez fiecare scriitor din blogosferă şi să pun o parafă, ca de specialist, în urma discuţiilor purtate, dar parcă-mi taie din eleganţa textului, pe care încă nu ştiu cât am să-l mai lungesc, plus că unii chiar vor texte scurte şi “mişto”.

ph blogmeet 2014, Ploiesti

Deşi m-am gândit să am fler de pişcotar, am prioritizat comunicarea, întâmpinând scriitori cunoscuţi sau noi şi primitori în idei şi sugestii. Nu mai pot scrie despre trecutele şi puţinele “scandaluri” ce au avut loc cu vreme multă în urmă, nu mă lasă PR-ul conştiinţei, dar sunt încântat de “curăţenia” ce-a avut loc în detrimentul prostiei sau vizitelor inutile. Am acumulat informaţii despre spiritualitate, senzorul mouse-ului, firme de internet, sporturi indoor (Squash), lansări de reviste în online, Marketing şi Comunicare, echipa de baschet Asesoft Junior, oameni care vor să renunţe la subdomeniul hostat pe wordpress.com şi multe detalii tehnice despre manipularea elementelor grafice în online, plus fotografie de succes.

Acestea fiind scrise, treceţi la treabă şi focusaţi-vă pe ceea ce vă place, atrage. Ceva mai mult pozitivism în blogosferă chiar nu strică, mai ales dacă se alege o construcţie corectă a mesajului. Însă, în ceea ce mă priveşte, voi rămâne în aceeaşi sferă de etalare, personală, dar cu aspecte comerciale. Şi da, blogul e un business de succes de care se bucură puţini din blogosfera românească!

comments
Share articol: