Puţin ajutor! Ştie cineva ce este Zappa?

Cea mai simplă variantă era să caut pe Google şi să mă lămuresc în legătură cu “fenomenul” în sine, însă motorul de căutare nu mi-a zis mare lucru despre Zappa. Ar putea fi vorba despre un adevărat mister la mijloc, pregătit să-mi chinuie neuronii, dar capabil să-mi acorde mai multă atenţie. Mi s-au promis o mutitudine de beneficii în caz că mă bag în seamă cu Zappa. Îl voi transforma în această postare, într-un personaj de poveste, pentru că, din surse neoficiale, asta e senzaţia pe care o deţin în prezent.

zappa

Viaţa cotidiană are legătură cu acest Zappa, e ca şi cum, reţeta se află la el, o adevărată comoară pentru confortul de după stres (aş implica şi familia în proiectul ăsta cu iz de incertitudine) . Zappa e mai mult decât o alternativă, e esenţialul din serile în care n-am nicio idee despre ce urmează să fac! Oare, să fie vorba de un bun amic, de acea persoană care ştie tot ce mişcă în Ploieştiul ăsta? Zappa şi-a propus să creeze dependenţă, să rupă din contextul social acea bucată ce experimentează şi traieşte viaţa la maximum, până a doua zi, dimineaţa. Aş ieşi în oraş, dar nu singur, ci împreună cu prietenii, printre care şi Zappa. Vrea să-mi ofere condiţiile optime pentru a-mi desfăşura “recreaţia” de weekend. Zappa are potenţial şi-mi răspunde la telefon, însă, conversaţiile sunt scurte. Îmi tot repetă că n-are rost să stăm de vorbă la telefon, când ne putea distra în offline, având tot tacâmul conversaţional la dispoziţie. Nu ştiu ce să zic. Să deţină secretul Zappa sau e o afiliere a minţii mele la creativitate?

Am nevoie de ajutorul vostru în acest joc periculos. E mai mult decât o ghicitoare! Habar nu am ce se ascunde dincolo de numele Zappa! Să fie un cod secret? E vorba de un nume dat unui eveniment sau e noul trend ce va înregistra evenimente reuşite în rândul tinerilor dornici de fun fără limite?

Puţin ajutor! Ştie cineva ce este Zappa?

comments
Share articol: