5 bilete gratuite la 11even Experiences Ploieşti, din 15 mai 2014

Dezvoltarea personală va avea de “suferit” în urma acestui eveniment socio-cultural, desfăşurat la nivel naţional în 11 oraşe. Pe 15 mai 2014, vine şi rândul oraşului Ploieşti pentru a găzdui acest proiect despre care se vorbeşte tot mai mult, chiar şi în mediul offline. Sunt darnic în cuvinte şi vreau să laud această iniţiativă ce se extinde şi pe meleagurile lui Caragiale, pentru a stimula o comunitate locală aflată în impas sau care aşteaptă un început din partea celor cu o vastă experienţă, dar care au pornit de jos.

11even experiences ploiesti

11even Experiences spune poveşti reale, despre oameni reali, oameni care au reuşit în viaţă şi au crezut într-o latură despre care tot mai mulţi oameni citesc pe blog-uri, dar şi în ochii celor care se află într-un stadiu de dezvoltare personală şi profesională continuu.

Cine va modera evenimentul 11even Experiences Ploieşti, din 15 mai 2014?

După cum au afirmat şi alţii, un om de excepţie, pentru a se mula în funcţie de cele două teme generale ce vor fi prezentate în cadrul evenimentului. Mihaela Tatu este moderatoarea 11even Experiences Ploieşti şi va avea o misiune dificilă, dar umanistă, de a conecta 11 poveşti de succes la un public dornic de a creşte prin educaţie şi inteligenţă.

Care sunt cele două teme generale ale evenimentului?

Humanizing work şi “Bringing joy in life” sunt  punctele centrale ale discuţiei, pe care cei 11 speakeri/vorbitori le vor ambala în funcţie de domeniul de activitate şi mesajul pe care îl vor dori să-l transmită către audienţă. E un start-up pentru intrumentele vocaţionale pe care le avem într-o stare latentă şi de care ar trebui să ne folosim pentru a distruge orice barieră ivită în drumul către implinirea idealurilor.

5 bilete STANDARD gratuite pentru cititori. Ce trebuie să faci?

Lasă-mi un comentariu în pagina acestei postări şi spune-mi motivele pentru care vrei să participi la eveniment. Răspunsul trebuie să conţină un argument solid pe partea de dezvoltare personală. Nu contează din ce oraş eşti, important este să poţi ajunge la eveniment, în Ploieşti, pe 15 mai 2014,  ora 17.30, în Aula Universităţii Petrol-Gaze, Ploieşti, B-dul Bucureşti, nr. 39. Concursul se desfăşoară până pe data de 13 mai 2014, ora 23:59. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 14 mai 2014, printr-un UPDATE la această postare. IMPORTANT! Nu uita să-ţi laşi datele personale (e-mail) în comentariu, pentru a putea intra în contact cu tine şi a-ţi “expedia” biletul.

Cei 11 speakeri de la 11even Experiences Ploieşti

Leonard Doroftei, Peter Barta, Cristina Manole, Eugen Cristescu, Paul Olteanu, Paul Dumbrăvanu, Corina Ungureanu, Lucian Aldescu, Adrian Soare, Cezar Ouatu şi Zoia Zărnescu sunt cei 11 vorbitori ai evenimentului moderat de Mihaela Tatu, pe 15 mai 2014.

Cine se “sacrifică” pentru binele comunităţii ploieştene?

 

 1. Iulian Șerban – Coordonator 11even Ploiești;
 2.  Florin Ioniță – Coordonator parteneriate;
 3.  Claudia Iordache – Coordonator PR;
 4.  Cristi Ilie – Coordonator promovare,
Plus oamenii ce stau ascunşi în “umbra” voluntariatului:
 1. Sorin Prahoveanu;
 2.  Evelina Spiridon;
 3.  Andreea Gagiu;
 4.  Andreea Stroescu;

… și colegii din JCI Prahova, fără de care acest eveniment ar fi fost doar o noţiune discutabilă.

Rezervă-ţi un bilet!

UPDATE: Câştigătorii celor 5 bilete la evenimentul 11even Experiences sunt:

Florentina (a fost contactată, dar nu mai poate ajunge, aşadar, am ales un alt câşţigător) Tiberiu Iorga (Tibi), Coman Andrei, Aditza (Adrian Nicuşor), Simona Mihaela şi Bogdan Dinu. Felicitări! Verificaţi-vă mail-ul!

comments

9 comments On 5 bilete gratuite la 11even Experiences Ploieşti, din 15 mai 2014

 • Salut John,

  Doresc sa particip pentru inspiratie si din prietenie pentru multi invitati.

 • Doresc sa particip deoarece am inceput sa lucrez la un proiect axat pe tutoring pe platforma de blog dar care, sper eu, se va extinde mai mult de atat si, incepand de jos, mi-ar folosi sa ” prind ” cate ceva de la persoanele care deja au reusit.

 • Asta da super oferta! Si eu vreau sa merg la acest eveniment despre care am si scris acum cateva zile pe blogul meu. De cand l-am vazut am fost incantat de idee si mi-as dori sa fiu prezent in acelasi loc cu cei 11 speakeri. Pe unii dintre ei i-am mai auzit cu alte ocazii, pe ceilalti vreau sa-i ascult si sa prind de la ei ideile importante care sa-mi dea un optimism aparte macar pentru anul in curs.

 • In calitate de om, as vrea sa cunosc personalitati care au iesit in evidenta prin tara, pentru a ma mai ghida prin lume!

 • Mi-ar placea sa particip la un astfel de eveniment pentru ca imi plac povestile oamenilor care au pornit pe traiectoria lor de la un punct jos, imi plac reusitele oamenilor carora nu li se dadeau sperante, imi plac povestile oamenilor care s-au dedicat scopului din suflet. Doresc sa ascult oameni frumosi.

 • Salut,John! Sunt Razvan si vreau sa spun ca sunt foarte preocupat sa ma dezvolt personal. Sunt la inceput si simt ca ma asteapta niste provacari mari si vreau sa fiu pregatit. Faptul ca exista acest program nu poate decat sa ma bucure. Ma gandesc ca o sa stau fata in fata cu atatea personalitati de la care am atatea de invatat. Daca voi avea sansa sa particip sigur va fi o experienta de neuitat din care voi ramane cu multe idei in minte care imi va fi de folos mie si oamenilor din jurul meu pe viitor.

 • Într-o altă ordine de idei…
  Tot ca blogger incepator, dar si ca mic reprezentant al blogosferei prahovene, consider ca in primul rand, exprimarea se afla pe locul intai ca prioritate, indiferent ca te adresezi unui public larg de oameni sau unui public format doar din prieteni. Un astfel de eveniment poate aduce un plus exprimarii blogger-ilor prezenti atat in exprimarea orala cat si in cea scrisa.
  In al doilea rand, ca om, fiecare avem cate ceva de invatat de la cei 11 speakeri (cum de altfel am precizat si pe blogul personal). Sincer nu m-ar fi interesat daca in grupul de „vorbitori” erau prezenti diversi lideri de firme sau persoane a caror functie si meserie nu ma intereseaza. Nu este asa de data asta, in grup sunt prezente personalitati de seama din orasul nostru, de la jurnalisti care au schimbat diferite aspecte in mediul audiovizual, la cantareti care ne-au reprezentat la concursuri internationale, pana la sportivi cu care ne putem mandri.
  Mi-ar face mare placere sa am ocazia sa cunosc aceste persoane si sa ascult povestea fiecaruia.

 • Buna John. Inspiratia si aerul pozitiv cu care te incarci spiritual la un astfel de event sunt principalele motive pentru care imi doresc sa merg. Inevitabil, devii mult mai increzator ascultand povestile de succes ale altora, esti mai curajos si mai motivat sa pui totul in joc ca sa ajungi unde iti doresti 🙂

  PS: Felicitari pentru sansa oferita cititorilor tai cu ocazia acestui concurs.

 • Simona Mihaela

  Ziua buna.Ma vizualizez la acest eveniment pentru a reusi sa imi schimb parerea despre oameni.Poate ca mai exista valori autentice, vise urmate pana in panzele albe cu daruire si energie infinita,poate ca mai exista oameni adevarati .Poate ca ii voi intalni acolo.Sa auzim numai de bine.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer