5 bilete gratuite la 11even Experiences Ploieşti, din 15 mai 2014

Dezvoltarea personală va avea de “suferit” în urma acestui eveniment socio-cultural, desfăşurat la nivel naţional în 11 oraşe. Pe 15 mai 2014, vine şi rândul oraşului Ploieşti pentru a găzdui acest proiect despre care se vorbeşte tot mai mult, chiar şi în mediul offline. Sunt darnic în cuvinte şi vreau să laud această iniţiativă ce se extinde şi pe meleagurile lui Caragiale, pentru a stimula o comunitate locală aflată în impas sau care aşteaptă un început din partea celor cu o vastă experienţă, dar care au pornit de jos.

11even experiences ploiesti

11even Experiences spune poveşti reale, despre oameni reali, oameni care au reuşit în viaţă şi au crezut într-o latură despre care tot mai mulţi oameni citesc pe blog-uri, dar şi în ochii celor care se află într-un stadiu de dezvoltare personală şi profesională continuu.

Cine va modera evenimentul 11even Experiences Ploieşti, din 15 mai 2014?

După cum au afirmat şi alţii, un om de excepţie, pentru a se mula în funcţie de cele două teme generale ce vor fi prezentate în cadrul evenimentului. Mihaela Tatu este moderatoarea 11even Experiences Ploieşti şi va avea o misiune dificilă, dar umanistă, de a conecta 11 poveşti de succes la un public dornic de a creşte prin educaţie şi inteligenţă.

Care sunt cele două teme generale ale evenimentului?

Humanizing work şi “Bringing joy in life” sunt  punctele centrale ale discuţiei, pe care cei 11 speakeri/vorbitori le vor ambala în funcţie de domeniul de activitate şi mesajul pe care îl vor dori să-l transmită către audienţă. E un start-up pentru intrumentele vocaţionale pe care le avem într-o stare latentă şi de care ar trebui să ne folosim pentru a distruge orice barieră ivită în drumul către implinirea idealurilor.

5 bilete STANDARD gratuite pentru cititori. Ce trebuie să faci?

Lasă-mi un comentariu în pagina acestei postări şi spune-mi motivele pentru care vrei să participi la eveniment. Răspunsul trebuie să conţină un argument solid pe partea de dezvoltare personală. Nu contează din ce oraş eşti, important este să poţi ajunge la eveniment, în Ploieşti, pe 15 mai 2014,  ora 17.30, în Aula Universităţii Petrol-Gaze, Ploieşti, B-dul Bucureşti, nr. 39. Concursul se desfăşoară până pe data de 13 mai 2014, ora 23:59. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 14 mai 2014, printr-un UPDATE la această postare. IMPORTANT! Nu uita să-ţi laşi datele personale (e-mail) în comentariu, pentru a putea intra în contact cu tine şi a-ţi “expedia” biletul.

Cei 11 speakeri de la 11even Experiences Ploieşti

Leonard Doroftei, Peter Barta, Cristina Manole, Eugen Cristescu, Paul Olteanu, Paul Dumbrăvanu, Corina Ungureanu, Lucian Aldescu, Adrian Soare, Cezar Ouatu şi Zoia Zărnescu sunt cei 11 vorbitori ai evenimentului moderat de Mihaela Tatu, pe 15 mai 2014.

Cine se “sacrifică” pentru binele comunităţii ploieştene?

 

  1. Iulian Șerban – Coordonator 11even Ploiești;
  2.  Florin Ioniță – Coordonator parteneriate;
  3.  Claudia Iordache – Coordonator PR;
  4.  Cristi Ilie – Coordonator promovare,
Plus oamenii ce stau ascunşi în “umbra” voluntariatului:
  1. Sorin Prahoveanu;
  2.  Evelina Spiridon;
  3.  Andreea Gagiu;
  4.  Andreea Stroescu;

… și colegii din JCI Prahova, fără de care acest eveniment ar fi fost doar o noţiune discutabilă.

Rezervă-ţi un bilet!

UPDATE: Câştigătorii celor 5 bilete la evenimentul 11even Experiences sunt:

Florentina (a fost contactată, dar nu mai poate ajunge, aşadar, am ales un alt câşţigător) Tiberiu Iorga (Tibi), Coman Andrei, Aditza (Adrian Nicuşor), Simona Mihaela şi Bogdan Dinu. Felicitări! Verificaţi-vă mail-ul!

comments
Share articol: