Pisoar fără apă la McDonald’s Ploieşti Nord. Voi ce părere aveţi?

Pisoar fără apă!? Incă sunt în stare de şoc. Nu ştiu dacă merită să mă bucur de “inovaţie” sau dacă e timpul să-mi fac griji în legătură cu felul în care se schimbă lucrurile, chiar şi într-un fast-food aglomerat, care mai nou e redecorat şi mai are şi Mc Cafe, pentru dependentul de cafea din mine. După ce-am păcătuit şi-am luat şi la pachet un beef gourmet, a rămas să decopăr felul în care artiştii au pus în funcţiune spaţiul. Nu s-au schimbat multe în “mecul” de la nord. Ba chiar s-a renunţat la vaporaşul din exterior şi a fost inclus în clădirea veche. Pe scurt, în acelaşi spaţiul cunoscut de majoritatea pofticioşilor, s-au integrat mai multe “departamente”, inclusiv locul de petreceri pentru copii si McCafe-ul unde comanda este pregătită în 5 minute. Să fie bine, să fie rău? Zic că e ceva cam înghesuit restaurantul, iar anumite mese nu sunt tocmai bine poziţionate. De la aglomeraţia din ultimele zile, o colegă de-ale mele şi-a pierdut sau i s-a furat geanta. Pe camere nu s-a văzut nimic. Singurul avantaj al noul spaţiul e strâns legat de comunicarea între angajaţi şi clienţi. Cu siguranţă business-ul va fi confundat cu plăcerea. Aşadar, angajaţii sunt chiar prietenoşi!

Acum, să vă zic şi despre pisoar – aviz bărbaţilor cu vezica plină! Când te apucă necesităţile fiziologice într-un spaţiu public, e musai să fii la curent cu tendinţele în materie de tehnologie şi economisire a apei. Dacă dai de-un pisoar fără apă, ai putea să zici, cel puţin eu aşa mi-am zis, că e vorba de o glumă proastă sau că investitorii nu mai au bani. Am stat, am căutat informaţii despre pisoar fără apă şi am găsit mai multe beneficii decât buda cea de toate zilele. Ca să fiu ceva mai descriptiv, am înţeles că există avantaje de mai multe tipuri: economice, igienice şi concepute pentru protecţia mediului. Cum arată un pisoar fără apă? Cam aşa! [click aici]

Părerea mea e că ne-am stricat la creier! Nu, pe bune, nu mi se pare cea mai bună soluţie pe care s-o aplici într-un restaurant în care îţi intră tot felul de oameni, chiar şi d-ăia nespălaţi, care se strecoară special pentru a-şi face nevoile. Ok! Am înţeles, e o soluţie, zic eu, pentru oamenii educaţi, care nu uită să se spele pe mâini si care merg drept la ţintă (înţelegeţi voi!). Îmi pare că cei care iau astfel de decizii, confundă România cu vreo ţară unde totul merge ca uns. Nu, nu-i aşa! Puneţi apă în pisoar, că risipa se dezvoltă în alte sectoare!

comments
Share articol: