Ploieşti. Scările pasajului pietonal au fost curăţate benevol de zăpadă. El este ploieşteanul “vinovat”!

un ploieştean ia atitudine
captură cu ploieşteanul care se filma pentru a avea dovada acţiunii sale

După ce am postat pe reţeaua de socializare poze cu oraşul surprins de prima zăpadă serioasă, mai mulţi cetăţeni ai oraşului Ploieşti au început să aibă diferite comentarii în legătură cu ceea ce au trăit pe pielea lor din cauza nămeţilor. Specific faptul că pozele au fost expuse fără a împinge opinia publică într-o direcţie sau alta. Evident, momentele captate au o oarecare subiectivitate, însă, foarte apropiată de realitate.

Cel mai supărat ploieştean a trecut la acţiune şi s-a filmat în toiul nopţii, în timp ce strângea zăpada de pe scările de la pasajul pietonal. În felul acesta, putem aprecia cu ochii larg deschişi astfel de atitudini care încearcă să pună la punct autorităţile care nu-şi duc la bun sfârşit obligaţiile administrative. Mai jos, regăsiţi clipul care etalează sugestiv activitatea pe care a întreprins-o ploieşteanul în noaptea dintre  2 spre 3 decembrie 2014.

El este ploieşteanul care a curăţat zapada de pe scările pasajului din Ploieşti

 

comments

1 comments On Ploieşti. Scările pasajului pietonal au fost curăţate benevol de zăpadă. El este ploieşteanul “vinovat”!

  • Daca primaria nu-si permite un om pentru asa ceva, mai ales cand se stie ca este un loc foarte circulat … Sa le fie rusine celor care trebuiau sa se ocupe si felicitari pentru initiativa domnului din filmulet.

Leave a reply:

Your email address will not be published.